Николай Димитров и Костадин Нищелков, бранят с позволени и непозволени средства „феодалните“ си владения, дни преди историческият за Несебър балотаж

https://crimesbg.com/lichnosti/nikolay-dimitrov-i-kostadin-nishtelkov-branyat-s-pozvoleni-i-nepozvoleni-sredstva-feodalnite-si-vladeniya-dni-predi-istoricheskiyat-za-nesebar-balotazh/120083 Crimesbg.com
Николай Димитров и Костадин Нищелков, бранят с позволени и непозволени средства „феодалните“ си владения, дни преди историческият за Несебър балотаж

Община Несебър, буквално се тресе от скандали преди историческият балотаж в неделя, според нашите кореспонденти, които в неделя ще предават от  мястото на събитието изборният ден в общината се случват странни неща, които вече трябва да станат и обект на разследване от страна на МВР и Прокуратурата.

Историческият балотаж в неделя, между  двамата кандидати за кмет на общината, Иван Дашев издигнат от Български Съюз за Директна Демокрация (БСДД)  и Николай Димитров, кандидата за пети мандат, е с все по-неясен резултат.

Този факт, явно силно дразни и е започнал да изнервя до краен предел, Николай Димитров и неговият политически партньор Костадин Нищелков, които са забелязани в последните два дни често да отскачат от Несебър до град Обзор и да се срещат с хора на които дори  да си позволяват, публично да  повишават тон и дори да крещят.

Според нашите кореспонденти,  които са сред хората на терен, двамата местни политици незаменими в местната власт на община Несебър, вече повече от 16 години, единият в ролята си на кмет, а другият като водач на най-големите групи от общински съветници, вече играят и с непозволени от закона средства, за да може Димитров да се добере отново до  кметският стол, за пети пореден път.

Но, този път вече не става въпрос за изборни туристи или купуване на гласове, неща които са им добре познати и на двамата през годините и за което вече са били арестувани.  Тук вече става въпрос, че двамата са до такава степен изнервени, че през последните 48 часа, лично са започнали да си позволяват да отправят заплахи към местните несъгласни  с тях хора,  за прекратяване на бизнеси и забележете изселване на цели семейства от общината!

В град Обзор в момента е страшно шушукат и хората по заведенията, и добавят че Обзор в момента е ярък пример как за пореден път Николай Димитров, Костадин Нищелков и свързаният с тях местен велможа Върбан Кръстев, правят избори и  се опитват със силовите си методи да наложат властта си,  сходна до тази на крепостничеството.

Очаквайте подробности.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.