НУЛЕВ МЪЖ! Николета принудила Ники да й предложи брак, сама избрала пръстена и „ограбила“ мъжа си с 90 бона

Николай Михайлов не е истински мъж, а Николета Лозанова се възползва от този факт

https://crimesbg.com/lichnosti/nulev-mazh-nikoleta-prinudila-niki-da-y-predlozhi-brak-sama-izbrala-prastena-i-ograbila-mazha-si-s-90-bona/132297 Crimesbg.com
НУЛЕВ МЪЖ! Николета принудила Ники да й предложи брак, сама избрала пръстена и „ограбила“ мъжа си с 90 бона

Николай Михайлов не е истински мъж, а Николета Лозанова се възползва от този факт

Вратарят на „Левски“ е истинско посмешище и срам за всички мъже. Решенията в дома му ги взима не той, а половинката му Николета Лозанова.

Наскоро двойката се похвали с дългоочакван годеж. След почти 20 години от първата им среща Ники Михайлов и Николета Лозанова най-после ще се врекат във вярност, каквато в голяма част от връзката им липсваше.

Мис Плеймейт 2006 първа заговорила за брак. На практика тя сама предложила на вратаря, но все пак го представили така, сякаш той я е изненадал и трогнал.

Ако беше изненада, нямаше пръстенът да е луксозната марка „Тифани“, която е любима на Лозанова и се знае, че Михайлов не е наясно с тенденциите в модата при бижутата. Дори се говори, че Николета взела дебитната карта на партньора си и сама си купила пръстена, който е на стойност 90 000 лв.

Всичко това говори колко нулев мъж е Николай Михайлов. Той няма думата за нищо у дома. Близки до двойката твърдят, че дори по време на секс Николета взимала всички решения за позите, интензивността и всичко останало, а след това се хвалила с това пред приятелки.

Дъщерята на Ники и Николета бе кръстена Борислава не защото бащата е казал тежката си дума, а защото Лозанова решила да последен път да опита да се сближи със свекъра си Борислав Михайлов. Планът й сработи, тъй като Боби явно се трогна от жеста с името и най-после прие връзката на сина си с Николета.

Припомняме, че Лозанова и Ники започнаха връзка за първи път през 2006 г., но след 5 години тя се омъжи за колегата му Валери Божинов, на когото роди момиченце, а той се залюби с певицата Алисия. Преди 8 години Ни Ло и Михайлов пак се събраха, а днес вече имат общо дете и готвят сватба.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.