Отмъщението на мама! Илиана Раева съсипва зет си гей. Ще си плати, че не се възбуждаше от Славея

Щерката на Наско Сираков ще получи възмездие, че стана за смях

https://crimesbg.com/lichnosti/otmashtenieto-na-mama-iliana-raeva-sasipva-zet-si-gey-shte-si-plati-che-ne-se-vazbuzhdashe-ot-slaveya/138036 Crimesbg.com
Отмъщението на мама! Илиана Раева съсипва зет си гей. Ще си плати, че не се възбуждаше от Славея

Щерката на Наско Сираков ще получи възмездие, че стана за смях

Славея Сиракова все още не може да се опомни, че годеникът й се оказа гей. Тя скъса с него, но все още не може да приеме напълно истината.

В този миг на помощ ще й дойде мама Илиана Раева. За да докаже напълно на шерка си, че мъжът, предложил и брак на о. Бали, е с хомосексуални наклонности, легендата на художествената ни гимнастика е наела частен детектив, който следи всяко действие на въпросния мъж.

Илиана е решена да докаже чрез снимки и видеа, че този мъж е гей. Така не само ще докаже на Славея със сигурност, че той не е за нея, но и ще го съсипе публично. Тя имала намерение да изложи доказателствата публично, за да може този човек да си плати, че си е играл с чувствата на щерка й.

Щастието между Сиракова и годеника й се изпари, след като тя видяла в компютъра му гей снимки и гей клипчета. В съчетание с това, че в леглото между тях нещата много не вървели, й се изяснила картинката.

Славея от самото начало трудно възбуждала годеника си. Винаги се налагало да го стимулира с уста или ръка, а когато и това не помагало, минавал на „Виагра“. Сексът помежду им бил истинско мъчение, но Славея не се отказвала от него заради парите му. Когато обаче разбрала, че може да е „обратен“, нямало как да преглътне унижението.

Той се опитал да й замаже очите с твърдение, че е бисексуален и с мъж винаги е бил активен. Тя обаче не му вярвала и съвсем ясно написа в мрежата, че смята бисексуалността за параван, зад който се крие гей.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.