Пълен клоун! Рачков с късите крака е шут за жените си, всички го зарязват заради шефовете му. Абсолютен некадърник в любовта!

Актьорът не може да задържи никоя жена

https://crimesbg.com/lichnosti/palen-kloun-rachkov-s-kasite-kraka-e-shut-za-zhenite-si-vsichki-go-zaryazvat-zaradi-shefovete-mu-absolyuten-nekadarnik-v-lyubovta/110797 Crimesbg.com
Пълен клоун! Рачков с късите крака е шут за жените си, всички го зарязват заради шефовете му. Абсолютен некадърник в любовта!

Актьорът не може да задържи никоя жена

Димитър Рачков може да е известен и богат, но жените винаги ще намерят някой по-богат от него, който няма да ги дразни с непрестанното си лигаване. Това се доказа на няколко пъти вече.

За последно Анита Димитрова го напусна заради шефа му Джуди Халваджиян. Младата блондинка, като истинска златотърсачка, видя шанса да забърше арменския продуцент, прелъсти го и забрави за Рачков.

Това не е прецедент в живота на комика. Преди много години майката на сина му го заряза отново заради продуцент. Евтим Милощев му открадна Христина Апостолова.

Рачков постоянно е изоставян от жените. Те не харесвали у него прекалено голямата му инфантилност, подплатена с голямо лигавене. Не им изглеждал сериозен мъж за дълготрайно обвързване. Освен това и визията му не е нещо велико. Както Веселин Маринов каза, краката му са къси, което идва от ниския му ръст.

Оказва се, че Рачков е шут не само на работа, но и в любовта. Той няма особен успех с жените, когато се отнася за сериозна връзка. Най-дългата му беше с Мария Игнатова, която накрая също не го изтърпя и го замени с далеч по-сериозния Ивайло Цветков – Нойзи.

Димитър Рачков може да се определи като некадърник в любовта. И трете му сериозни връзки в последните 20 години пропаднаха по инициатива на жените.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.