Пълен крах! Секс със Стайко Стайков срина снахата на Лъчо Терориста до фризьорка

Бояна изневери на мъжа си и си плаща жестоко

https://crimesbg.com/lichnosti/palen-krah-seks-sas-stayko-staykov-srina-snahata-na-lacho-terorista-do-frizyorka/136346 Crimesbg.com
Пълен крах! Секс със Стайко Стайков срина снахата на Лъчо Терориста до фризьорка

Бояна изневери на мъжа си и си плаща жестоко

Милионерският син Стайко Стайков разби брака на сина на покойния мафиот Лъчо Терориста. Синът му Лъчезар е получил обаждане, целящо да уязви брака му. Когато се прибрал, заварил съпругата си Бояна на калъп със Стайко.

Двойката има две малки момчета, но ужасът за развратната съпруга е голям, защото Лъчезар е пуснал връзките си, подплатени с много пари, за да останат децата да живеят при него.

Бояна е била изгонена от семейната им къща на мига. Оставена е без никакви финансови средства в момента и най-вероятно ще трябва да се върне към занаята, който практикуваше преди сватбата си с Лъчо, а именно фризьорството.

От милионерска съпруга и снаха въпросната жена се превръща в обикновена фризьорка. Падението е пълно, но дотам я докара развратът, който практикува.

Лъчо Терориста, на когото е кръстено едно от децата на Бояна, не е случаен в мутренските среди. Счита се, че първата му фирма е финансирана преди повече от 20 години от близкия му приятел Георги Илиев.

Към днешна дата Лъчо е покойник. През 2015 г. той бе намерен мъртъв в колата си, като аутопсията установи, че се е самоубил. Синът му наследи всичките му строителни фирми и затова жена му днес проклина деня, в който прави секс със Стайко Стайков.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.