Пълен психо! Ергенът 1 дебне бившата си на всяка крачка. Не може да приеме, че няма пари за нея

Виктор Стоянов е направо жалък в опитите си да си върне Мария Тарашманова

https://crimesbg.com/lichnosti/palen-psiho-ergenat-1-debne-bivshata-si-na-vsyaka-krachka-ne-mozhe-da-prieme-che-nyama-pari-za-neya/128692 Crimesbg.com
Пълен психо! Ергенът 1 дебне бившата си на всяка крачка. Не може да приеме, че няма пари за нея

Виктор Стоянов е направо жалък в опитите си да си върне Мария Тарашманова

Ергенът от първия сезон на предаването се оказа с по-лабилна психика, отколкото мнозина мислеха. Виктор Стоянов не е свикнал да бъде зарязван от жена и затова сега приема тежко последната си раздяла.

Мария Тарашманова му би шута след 2 години сериозна връзка. Причина за това стана фактът, че той не може да покрие богатия й стандарт на живот.

Мария произхожда от заможно семейство и всеки месец била някъде на екскурзия в чужбина, често даже извън Европа. Виктор не може да си позволи и до днес подобни ежемесечни разходи и накрая тя го заряза. За какво й е гадже, когато не може да я придружава по екскурзии?!

Ергенът 1 обаче не се примирявал с раздялата. Макар тя да има нов мъж до себе си, той продължавал да я търси и бил направо обсебен от нея.

Бившият фитнес инструктор следял Мария всеки ден. Сутрин я дебне пред дома й и когато излизала, той тръгвал след нея да я преследва. Постоянно й звънял и я умолявал за още един шанс.

Поведението на Виктор било като на чист психопат. Той бил обсебен от бившата си изгора, която е с около десетилетие по-малка от него.

Иначе в момента Вики се изявява в друго шоу. Той е сред участниците в „Денсинг старс“, за което е получил голям хонорар.

От 2 години насам Виктор официално е без работа и се издържа само чрез реклами и други тв участия. Това отговаря на въпроса защо живее охолно, но не е богаташът, с когото Мария Тарашманова би била.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.