Пълно падение! Диона отива на съд като пълно посмешище. Тази жена открива ново дъно всеки ден

Певицата, която няма грам талант, продължава да става за резил

https://crimesbg.com/lichnosti/palno-padenie-diona-otiva-na-sad-kato-palno-posmeshishte-tazi-zhena-otkriva-novo-dano-vseki-den/132190 Crimesbg.com
Пълно падение! Диона отива на съд като пълно посмешище. Тази жена открива ново дъно всеки ден

Певицата, която няма грам талант, продължава да става за резил

Десислава Сашкова е една от попфолк певиците, които нямат никакъв талант за пеене, но все пак се води известна и дори има някакви участия, съответно и слушатели. Това е изключително жалко, защото толкова неграмотен и бездарен човек не би трябвало да има място в шоубизнеса.

Преди няколко месеца Диона бе хваната да шофира надрусана, но тя дори и тогава не се трогна, а спореше, че резултатите й от кръвната проба били фалшиви. Нещо повече, тя дори осмя самата ситуация, подпомогната от колегата си Константин.

Сега скандалната ромка е решила да направи друга глупост, с която да покаже колко е елементарна като личност. Тя ще демонстрира неуважение към съда и ще отиде на делото с кристална усмивка в буквален смисъл. Диона си е сложила кристали на зъбите специално за съда, с което смята да покаже, че е повече от съдията или когото и да е.

Обвинението срещу фалшивата певица е за шофиране след употреба на кокаин. Предстои да се разбере каква ще бъде присъдата й, но тъй като й е първо такова провинение, няма да е ефективна.

Припомняме, че това е изключително нагла жена. Преди 6 години, кой знае защо, я включиха във „ВИП Брадър“ и там тя разказа, че е била рецепционистка в хотел за заплата от 500 лв., което я възмущавало.

Източник: Уикенд

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.