Пародия на жена! Джулиана Гани става инвалид в името на секса. Изключително проста силиконка!

Джулката се затрива като човек, става плашило на плашилата

https://crimesbg.com/lichnosti/parodiya-na-zhena-dzhuliana-gani-stava-invalid-v-imeto-na-seksa-izklyuchitelno-prosta-silikonka/140239 Crimesbg.com
Пародия на жена! Джулиана Гани става инвалид в името на секса. Изключително проста силиконка!

Джулката се затрива като човек, става плашило на плашилата

Джулиана Гани за пореден път доказва, че е простовата и повърхностна жена. За нея е важно само човек какъв е отвън, а отвътре не я интересува.

Малката Джулка, чийто прякор й лепна Биг Брадър преди години, има цели четири операции на гърдите, но готви пета. В момента гърдите й са огромни, което дори е грозно. Все едно има два пъпеша, но тя се готви за нова операция.

Липсата на висок интелект кара Гани да желае все по-големи и големи гърди, без да се съобразява със становището на пластичния й хирург. А то е, че при още едно уголемяване на бюста може да получи сериозно гръбначно изкривяване, докато се движи.

И всичко това само заради мъжкия интерес към нея. Толкова иска да не остава нито за миг без секс, че е готова да си рискува живота.

Както писахме вече, Джулиана се раздели и с бащата на второто си дете. Полицаят Теодор също не успя да я изтърпи, подобно на Илиян и Станимир преди това. Явно никой мъж не може да изтърпи зловещия характер на силиконовото барби и се налага тя постоянно да си подобрява външността, за да държи мъжете със секс, но дори и така не може за дълго.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.