Петя Дикова си призна! Некадърна в готвенето дебелана е, но Илиян я е взел, за да стане известен

Пипи не е идеалната половинка и сама си го казва

https://crimesbg.com/lichnosti/petya-dikova-si-prizna-nekadarna-v-gotveneto-debelana-e-no-iliyan-ya-e-vzel-za-da-stane-izvesten/128296 Crimesbg.com
Петя Дикова си призна! Некадърна в готвенето дебелана е, но Илиян я е взел, за да стане известен

Пипи не е идеалната половинка и сама си го казва

Петя Дикова се обясни в любов на мъжа до нея Илиян Любомиров навръх рождения му ден днес. В опитите си да го изкара съвършения мъж, Пипи разкри неподозирани истини.

Тя призна, че не може да готви добре, но въпреки това поетът я е взел за жена. Журналистката не можела да прави заливката на мусаката, по което се познава истински добрият готвач.

Освен това щерката на Сашо Диков е доста далече от фигурата и визията на майка си Аня Пенчева. Тя индиректно написа, че е дебела, защото благодари на Илиян, че я обича, макар да няма плочки на корема.

Дикова нито е красавица, нито блика от ум. Оказва се, че не е и голяма домакиня, щом в готвенето не е много добра. Защо по-млад от нея мъж ще иска да има семейство с нея?!

Отговорът е много прост. Илиян Любомиров беше никой и тъй като е видим некадърник, който със занаята си не може да се прочуе, е нормално да търси слава чрез жената до себе си.

Самият поет е признавал в ефир, че не може да бъде с една жена, която не е успяла професионално. Тоест той сам си признава, че е мекотело, което търси слава на гърба на жените.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.