Позор! Благо Джизъса свит на колене пред лихвари: Моля ви, не ми взимайте всичко от „Сървайвър”!

Бившият футболен национал е унизен от едни престъпници!

https://crimesbg.com/lichnosti/pozor-blago-dzhizasa-svit-na-kolene-pred-lihvari-molya-vi-ne-mi-vzimayte-vsichko-ot-sarvayvar/110624 Crimesbg.com
Позор! Благо Джизъса свит на колене пред лихвари: Моля ви, не ми взимайте всичко от „Сървайвър”!

Бившият футболен национал е унизен от едни престъпници!

Благой Георгиев може да спечели „Сървайвър”, но униженията от финансово естество за него не спират. Той прибра общо 450 000 лв. от предаването (300 хонорар и 150 награда), но ще изгуби поне половината.

Преди да влезе в шоуто Джизъса беше много закъсал за пари и именно затова се продаде на „Сървайвър”. Той няма нито собствено жилище, нито собствен автомобил.

Затова бившият национал теглил огромни заеми от лихвари, които сега трябва да връща. Банките му отказали, тъй като се води безработен и от години не получава никакви официални доходи.

Огромната публичност, която Благо придоби в последните месеци, му изигра лош номер. Лихварите са наясно, че той има много пари и вече си ги търсели усилено.

Джизъса все пак ще успее да спаси част от спечеленото. Възнамерявал да го използва за закупуване на собствено жилище. Дори вече си е харесал апартамент и преди дни сделката се е състояла.

Така Благой отново се оказва без пари. Половината му ги взеха лихвари, а другата половина я използва за жилище. Очевидно бившият футболист ще трябва да мисли за ново риалити наесен, за да свърже отново двата края.

Унижението за Благо е голямо. След 20 години професионален футбол в България и  чужбина той профука всичко. Затова след пенсионирането си се издържа главно чрез риалити формати.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.