Позор! „Великият” музикант Евгени Генчев, свирил из цял свят, чака „тати” да му плати сватбата с Валерия

Ергенът, който вече не е ерген, не може да извади прилична сума да се венчае за избраницата си

https://crimesbg.com/lichnosti/pozor-velikiyat-muzikant-evgeni-genchev-sviril-iz-cyal-svyat-chaka-tati-da-mu-plati-svatbata-s-valeriya/110756 Crimesbg.com
Позор! „Великият”  музикант Евгени Генчев, свирил из цял свят, чака „тати” да му плати сватбата с Валерия

Ергенът, който вече не е ерген, не може да извади прилична сума да се венчае за избраницата си

Евгени Генчев показа огромно самочувстиве по време на „Ергенът”. През цялото време гледаше момичетата отвисоко, защото уж е успял музикант.

Оказва се обаче, че успелият музикант не може да си плати сватбата. Това стана ясно от изявление на баща му, който се изпусна, че именно той ще поеме разходите по венчавката.

„Имайки предвид, че аз ще бъда главно действащо лице на сватбата, би трябвало да ми кажат, ако готвят такава. Още не са ми казали”, заяви Танко Генчев преди няколко дни в ефира на Би Ти Ви.

От думите му става ясно, че на него ще се разчита за финансовата част на сватбата, макар скоро Евгени да става на 34 г. и да би трябвало сам да може да извади подобна сума.

Разбира се, венчавката ще бъде пищна и се очаква да бъде край Бургас. Може би ще струва на Танко около 50 бона.

Бъдещата булка Валерия днес навършва 25 г. Тя ще отпразнува личния си празник с годеника си и някои свои приятелки. Очаква се на партито да се появят Айлин и Джия от „Ергенът”.

Изгежда доста странна ситуацията, в която се намира Валерия. Да знаеш, че приятелките ти са се целували с мъжа ти, сигурно не е никак приятно.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.