Просяци! Гущерови приемат топли дрехи и обувки от имащите, за да преживеят зимата

Младото семейство стигна дъното!

https://crimesbg.com/lichnosti/prosyaci-gushterovi-priemat-topli-drehi-i-obuvki-ot-imashtite-za-da-prezhiveyat-zimata/144288 Crimesbg.com
Просяци! Гущерови приемат топли дрехи и обувки от имащите, за да преживеят зимата

Младото семейство стигна дъното!

Падението на Християн и Светлана Гущерови продължава. Двамата си направиха цели четири деца, а на практика не могат да ги издържат.

В момента младото шестчленно семейство живее в повече от скромна квартира в софийския квартал „Манастирски ливади“. Жилището е двустайно и със сигурност не стига за 6 човека, но за нещо повече в момента не могат и да мечтаят.

Семейният автомобил пък вече е „Ауди“ на 10 години. Съвсем обикновена кола, каквато имат мнозина от българите.

Стандартът на сем. Гущерови падна драстично по ред причини. Най-главната от тях е, че Християн профукваше всичко, което получава от баща си, за хазарт. Затова Добромир му спря кранчето. Освен това мъжът на Светлана има много заеми и кредити, което допълнително съсипва семейството.

Според слуховете Светла е направо бясна на мъжа си. Тя се омъжи за него заради парите, а от тях вече и следа няма.

Бившата плеймейтка се опита да напусне пропадналия си съпруг, но не успя да намери никой богаташ, който да я прибере с 4 деца. Затова отново се върна при Християн.

Финансовото положение на семейството е толкова лошо, че даже приемат подаяния. Техни приятели и познати им подарявали топли дрехи и обувки, главно за децата, защото нямали пари да си купят, а зимата идва.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.