Родителите на Карен не искат да чуят за Златка! Отказват да видят внучето си и са бесни, че синът им мисли само с долната си глава

Никой не иска и не харесва Златка като снаха!

https://crimesbg.com/lichnosti/roditelite-na-karen-ne-iskat-da-chuyat-za-zlatka-otkazvat-da-vidyat-vnucheto-si-i-sa-besni-che-sinat-im-misli-samo-s-dolnata-si-glava/121464 Crimesbg.com
Родителите на Карен не искат да чуят за Златка! Отказват да видят внучето си и са бесни, че синът им мисли само с долната си глава

Никой не иска и не харесва Златка като снаха!

Златка Хатчатрян не е желана снаха и това не е за първи път. Родителите на Карен са направо бесни от избора на сина си.

Хората не одобрявали бившата плеймейтка по няколко параметри. Първо, развратното й минало ги карало да настръхват за сина си, защото били сигурни не само, че ще му изневерява, но се страхували да не му лепне някакви срамни болести.

На второ място, детето на Златка от Благо Джизъса. Те били твърдо против синът им да отглежда чуждо дете.

Трето, произходът. Родителите на Карен се надявали той да се венчае за арменка, с което да продължи традицията. Арменците са много чувствителни на тази тема, но синът им не ги послуша.

И на четвърто място, но не и по значение, е фактът, че основно Карен издържа семейството. Златка се прави на много заможна, но всъщност носи дрехи – ментета и като цяло е фалшива богаташка. Ако не е мъжът й, охолният й начин на живот ще секне.

Има защо никой да не иска такава снаха. Родителите на Благой Георгиев също я ненавиждаха и чакаха с нетърпение деня, в който ще се раздели със сина им.

Те обаче поне са виждали няколко пъти внучето си Благой-младши. Докато тези на Карен още не били виждали бебето на сина им и не бързали, защото мразели до мозъка на костите си майката на внучето им.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.