Семейството на Ергенът 2 се разби на парчета заради „дърт пергиш”! Евгени е в шок

Ще му причини ли същото и Валерия, се пита пианистът!

https://crimesbg.com/lichnosti/semeystvoto-na-ergenat-2-se-razbi-na-parcheta-zaradi-dart-pergish-evgeni-e-v-shok/139913 Crimesbg.com
Семейството на Ергенът 2 се разби на парчета заради „дърт пергиш”! Евгени е в шок

Ще му причини ли същото и Валерия, се пита пианистът!

Евгени Генчев може да намери любовта в „Ергенът”, но баща му Танко е напът да изгуби тази на майка му. 63-годишният търговец се оказа доста суетен и развратен.

Именно в последното бе обвинен в социалните мрежи. Една от последователките му написа, че е „дърт пергиш”, възмушавайки се от снимките, които той публикува.

Очевидно Танко изживява криза на средната възраст, която е позакъсняла малко, защото не спира да пуска странни публикации в соациалните мрежи. Той публикува снимки, на които е гол до кръста, а освен това поставя на стената си често и стихотворения за любов.

По всичко личи, че Танко си търси млада любовница и дори е готов да използва популярността на сина си, за да я намери. Според слуховете, идващи от техни съседи и познати, бащата на Ергенът 2 вече е кръшкал няколко пъти, но жена му Светла все му прощавала.

Този път обаче може и да не му прости, защото вече са известни и публично я прави за смях. Синовете на двойката изживявали много тежко проблемите на родителите си, макар вече да са големи мъже.

Евгени бил в шок от поведението на баща си, когото дори бил хващал няколко пъти на уж невинни кафета с млади жени. Факт е, че Танко е много запазен за възрастта си и младее с поне 10 години, но това не му дава право да се държи по този начин.

Източник: Crimesbg.com

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.