Що за изрод?! Златка Райкова мрази бабата на сина си, не дава да припари до него

Бившата плеймейтка се държи крайно егоистично

https://crimesbg.com/lichnosti/shto-za-izrod-zlatka-raykova-mrazi-babata-na-sina-si-ne-dava-da-pripari-do-nego/55011 Crimesbg.com
Що за изрод?! Златка Райкова мрази бабата на сина си, не дава да припари до него

Бившата плеймейтка се държи крайно егоистично

Златка Райкова е от снахите, които никой не иска да му доведат вкъщи. Ето защо, когато Благой Георгиев я представил на родителите си, те останали много разочаровани.

Възрастните хора имат право. Тази жена я е виждала гола отблизо половин София. Знайни и незнайни мъже са й се изреждали през последните 20 години.

Голямата вражда между Златка и майката на Джизъса започва с появата на Благой-младши. Тогава Райкова показва неприятния си нрав и голямата си лошотия, като не дава на бабата да припари до внучето си. Цяла година двете жени изобщо не си говорили.

Тук трябва да се отбележи, че каквато и да е една баба, тя има право да вижда внука си. Затова Златка е постъпила като пълен изрод, опитвайки да отстрани една от бабите на сина си от живота му.

Към днешна дата бившата плеймейтка е в обтегнати отношения не само с родителите на Благо, но и със самия него. Тя коментира публично, че той и майка му са излъгали по телевизията.

Русата фурия, чието голо тяло е виждал почти всеки мъж в София, не спира да атакува бившия футболист. Тя твърди, че по време на връзката им го е издържала, макар да се знае, че като футболист Благой печелеше десет пъти повече от Златка в момента.

Кой лъже, не се знае, но е твърде вероятно и двамата да лъжат. Факт е, че Джизъса направи много деца на различни жени. Също така е факт, че Райкова трудно си затваря краката.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.