Скандал! Палавата Искра Михайлова от “Възраждане” ли разведе трафиканта-благотворител Лео Кадели?

https://crimesbg.com/lichnosti/skandal-palavata-iskra-mihaylova-ot-vazrazhdane-li-razvede-trafikanta-blagotvoritel-leo-kadeli/118700 Crimesbg.com
Скандал! Палавата Искра Михайлова от “Възраждане” ли разведе трафиканта-благотворител Лео Кадели?

В града на липите се шушука, че албанецът, съден за разпространение на наркотици се поблазнил, че любовницата му щяла да стане кмет на Стара Загора и натирил майката на детето си по бързата процедура. Ще финансира ли кампанията й с пари от дрога, питат потресени патриоти.

 

 

“Какъв срам, какъв резил ни дойде до главата! Стигнахме до там албански мафиоти да ни плащат кампанията. Ние националисти ли сме или шиптъри? Костадин има ли хабер какво става в Стара Загора или тая шафрантия му е изпила мозъка”? Така възрастен патриот и активист на “Възраждане” коментира сочния скандал, който тресе старозагорската общественост вече трети ден.

 

Според местни завистници на кръшната кандидат кметица от “Възраждане” Искра Михайлова, тя била причина за развода на албанеца Леонидас (Лео) Кадели, който той едва в събота сутринта оповести във фейсбук. На широката публика русолявият левент с албанска кръв е познат с благотворителната му дейност, но зад гърба си има дебело досие и дело за трансгранично разпространение на хероин и други забранени субстанции, писаха медии не отдавна.

 

По непотвърдени данни, именно  търговията със смърт е източник на финансовото му благополучие, част от което той инвестира в помощ на бедни и закъсали хорица. А от няколко години - и в политическата кариера на Михайлова, сочи справка в приходната агенция.

 

Ние не бихме желали да вярваме на подобни слухове и искрено адмирираме доброволчеството и благотворителните му инициативи, но сме длъжни да разкажем на хората какво се говори под сурдинка за новата любовна двойка.

 

Още през 2020 г. заралийката беше изловена, че получава тлъсти пачки от Кадели. По време на местните избори през 2019 г. с пари на албанеца Леонидас Кадели близката до партийния вожд Костадин Костадинов старозагорка извършвала благотворителна дейност. На сайта на НАП може да се провери, че за офиса на „Възраждане” в Стара Загора, преди да влязат в парламента, е платено 20 хиляди лева за година. Преди да стане депутатка, Искра се сдобива с нов автомобил, а на офиса й бе извършен пълен ремонт, разкри сайтът Narod.bg не отдавна.

 

Същата медия припомня, че преди да нагази в дълбоките води на политиката, синеоката мадама е имала екзотично хоби - работа в позабравените секстелефони, където срещу солидна сума е шепнела на мераклиите перверзии и гнусотии в слушалката, а те навъртали телефонни импулси с радост. Как подобна професия се съвместява с политическата дейност, не се наемаме да гадаем. До колко платеният курварлък е част от традиционните семейни ценности, проповядвани от “Възраждане”, оставяме на патриотите да кажат.

 

Дали националистическите възгледи на Кадели са дали тласък на извънбрачната му афера със синеоката изкусителка или тя го е убедила да я финансира в замяна на стегнатото си и атлетично тяло, нека читателите сами си направят изводи.

 

Факт е обаче, че похожденията на албанеца сложили прът в колелата на връзката с красивата му съпруга и майка на сина му. Близки до Михайлова сплетничат, че тя давала мило и драго аферата им да придобие публичност и не се свеняла да му праща пикантни смс-и в малките часове на нощта.

 

Той пък се хвалел, че покрай креватната гимнастика обмислял дали да не влезе в политиката - я като общински съветник, я като депутат. Михайлова щяла да му бъде ракета носител, а благотворителната дейност - перфектен начин да замаже очите на избирателите. А щом веднъж влезел в управлението…. Е, тогава небето щяло да му е граница. Дали да добротворчество или за търговия с дрога, знае ли човек.

 

На 14 октомври Лео най-сетне изплю камъчето, че оставя съпругата си самотна майка. Ето какво написа той в личния си профил, загатвайки, че носи лично вина за разлъката (публикуваме го без редакторска намеса):

 

“За жалост понякога се налага (когато си известна личност) да говориш и за личния живот. Ужасно е това, но ще го направят другите, ако не го правиш ти.

Разделихме се с Бетина - майката на моят прекрасен Давид.

Бетина е една страхотна майка и съм сигурен, че така ще остане и в бъдеще, друго няма да коментирам защото са лични неща, но й благодаря, че ми е родила и гледа такъв син. От две години сме решили (абсолютно взаимно) че сме абсолютно различни хора, манталитет, визия за живот и разбираме различно думата дом и гости, за жалост не успяхме взаимно да правим компромиси и преди близо 2 години решихме да не сме заедно, но се наложи да живеем под един покрив време на време, заради детето, защото като малко дете има нужда от спешно реагиране ако се налага. Също така трябваше да направим кръщене на него и в такъв ден да сме заедно.

 

Преди близо година с бащата на Бетина купихме жилище на името на Бетина, (1/2 аз и 1/2 той), така беше редно, там ще живее моето дете с майка му. А редно да се включи и баща й, защото  там също ще живее неговото дете. Жилището го ремонтира баща й както тя иска, а аз ще се грижа за детската стая. Така мисля, че е редно ако ми бъде позволено отново. Така Бетина ще си има собствено жилище без да се налага дори и при следващата й връзка да се чувства зависима, а детето ми ще си има два дома, и при мен и при нея.

Аз лошо няма да кажа за нея, защото тя е една достойна майка на детето ми, но просто аз съм такъв и няма да се променя. От една година гледам абсолютно в друга посока и съм щастлив. Пожелавам го й на нея. Защото ако тя е щастлива, така ще бъде и детето ни”, пише той.

 

А кандидат кметицата Искра Михайлова може да се поздрави, че е разбила още едно семейство докато се бори за доверието на старозагорци за градоначалническия пост.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.