Скандал! Продаде ли се на Живко Тодоров кандидат-кметицата на Стара Загора Искра Михайлова от “Възраждане”?

Пила ли е кафе синеоката палавница с главната врагиня на Костадинов - Елена Гунчева и хора на “Атака”, питат потресени възрожденци

https://crimesbg.com/lichnosti/skandal-prodade-li-se-na-zhivko-todorov-kandidat-kmeticata-na-stara-zagora-iskra-mihaylova-ot-vazrazhdane/119212 Crimesbg.com
Скандал! Продаде ли се на Живко Тодоров кандидат-кметицата на Стара Загора Искра Михайлова от “Възраждане”?

Пила ли е кафе синеоката палавница с главната врагиня на Костадинов - Елена Гунчева и хора на “Атака”, питат потресени възрожденци

Мътна и кървава се очертава изборната битка в града на липите, съобщават наши източници от всички партийни окраски. Отстрани изглежда, че в Стара Загора се води премерена, толерантна кампания, а основните претенденти по цял ден щипят детски бузки и надяват народни носии за повече колорит. Под повърхностна обаче кипяла мръсна битка с подкупи, предателства и удари под кръста.

Най-сочната клюка, която достигна до ушите ни, е за тайна среща на кандидат-кметицата от “Възраждане” Искра Михайлова с хора на настоящия кмет Живко Тодоров. Ако вярваме на информаторите си от редиците на трета политическа сила, която не издига кмет за вота, на сгледата по тъмни доби се коментирало колко пари иска Искра за да загуби “елегантно” от Тодоров, ако двамата стигнат до балотаж. В ценовото предложение имало допълнително финансово перо, което щяло да влезе по сметките на синеоката палавница ако тя не вдигнела на макс старозагорските структури по време на първи тур.  Планът бил Искра да прелее част от личните си гласове в полза на настоящия градоначалник още на 29 октомври и той да дръпне сериозно пред другите си опоненти. Тук е важно да уточним, че не ставало дума за твърди симпатизанти на “Възраждане”, а за периферия от дружки, колежки, съселянки и бивши любовници на депутатката. Има-няма към 500 гласа, които при други обстоятелства биха отишли в подкрепа на Костадин Костадинов и старозагорската му листа със съветници.

Ако има нещо по-скандално от корупционните задкулисни договорки между “Възраждане” и щаба на Живко Тодоров, то е, че инициатор на преговорите била самата Михайлова и те станали зад гърба на партийния й вожд. 

Мотивите на хубавелката да се продаде на опонентите били твърде лични, шушукат завистниците й. В сърцето й бушувала бясна ревност, че в старозагорската листа шефът й Костадинов бил сложил чалгаджийката Таня Боева. Искра не търпяла да има друга хубавица освен нея “на мегдана” и се била зарекла тъпкано да си го върне на Коцето. 

С присъщото си простодушие Михайлова не просто разказала за душевните си терзания пред активистка, изпратена й от Живко Тодоров, но и ахмашки се оставила разговорът да бъде записан и многократно прослушван в щаба на настоящия кмет. Не без присмех и гаври по адрес на моралните й качества, разбира се. 

В звуковия файл се чували реплики: “Че ко кат’ разбере Костадинов? Тя цяла България приказва, че той взема пари от тоя и от оня. Сега аз като се дръпна, хората ще мислят, че той ми го е казал така да постъпя”. 

Излишно е да предполагаме, че ако Михайлова се отметнела от обещанията си да “продаде мача” на Тодоров, записите щели услужливо да плъзнат из медии и социални мрежи, и кариерата на депутатката да бъде занулено.

Дали заради това, или просто като признак на висок морал и партийна дисциплина, Искра Михайлова се била изпуснала в не особено тесен кръг, че я били “наобикаляли” емисари на “Атака”, както и нейни бивши съпартийци, напуснали заедно с адв. Елена Гунчева м.г. Пили ли са кафе двете дами и само плетки и гоблени ли са обсъждали на срещата, информаторите ни мълчат. А старозагорските фенове на “Възраждане” друг път трябва да си правят сметката кого обличат във власт, за да не пият поредната студена вода, реди техен опонент, пожелал анонимност.

`

2 Коментара

Митка

преди 6 месеца

Смятай колко няма какво да се напише за Искра Михайлова, че се скалъпва някакъв мним скандал, че щяла да прехвърли гласове. Скандал тип "каза ми на баба Злата шурея". Написан в махленски стил. Ще прехвърли гласове, ама не на привърженици на Възраждане, ами на съседки и приятелки - 500 гласа. Е гати съседките! Тази статия само показа, че нямате нито един компромат или доказателство е корупция. Благодаря за информацията.

Коментирай

Буба

преди 6 месеца

Написалият статията има много добро въображение, но още от пръв поглед личи колко е жълто всичко в нея. И като твърдите нещо, трябва да имате доказателства или поне някакви достоверни източници, а не "една жена каза". По-добре го закрийте тоя сайт! За нищо не става!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.