Скандал! Строителният измамник Кирил Дойчев вкара в болница български офицер. Глези държанката си с частен полет до Санторини

Полковник Петков дава последните си пари да купи жилище на децата си, но попада на схема-пирамида

https://crimesbg.com/lichnosti/skandal-stroitelniyat-izmamnik-kiril-doychev-vkara-v-bolnica-balgarski-oficer-glezi-darzhankata-si-s-chasten-polet-do-santorini/135382 Crimesbg.com
Скандал! Строителният измамник Кирил Дойчев вкара в болница български офицер. Глези държанката си с частен полет до Санторини

Полковник Петков дава последните си пари да купи жилище на децата си, но попада на схема-пирамида

Един български офицер – достоен мъж, отдал живота си на родината, бере душа в болница заради строителния измамник Кирил Дойчев, за чиито мушенгии нашата медия алармира неотдавна. Това споделиха разстроени близки на полковник Георги Петков, които се свързаха с редакцията ни, т.к. нашите медии бяха единствените, устояли на натиска да публикуват ужасяващите истории на завлечени от него хора.

 

Също както стотиците жертви на Дойчев, полковникът дава последните си пари да купи жилище на децата си в София. И има нещастието да попадне въпросния строителен шанаджии. Тук е мястото да уточним, че освен български военен, Георги Петков е дългогодишен публицист, политик, писател и общественик, в родния си град е известен като честен и кротък човек. Събирал е  с много лишения парите през целия си живот, вярвайки, че негов дълг като баща е да подсигури рожбите си с жилище в столицата.

Полк. Петков купува жилището в съвсем начален етап за да му излезе по-поносимо като цена. И започва да чака - година, две…. Докато в един не особено прекрасен ден не осъзнава, че децата му нямат жилище,  парите ги няма, а самият той влиза в болница – съсипан от загубата на спестяванията на живота си.

Историята на Георги поразително прилича на съдбата на другите завлечени хорица, за които разказахме в предишната статия по темата. Коронният му номер бил да продава на имоти зелено, най-вече на родители, които искат да подсигурят децата си с жилище в София, както и на инвеститори, които нищо не разбират от строителния бизнес. След като приберял парите, идвали и проблемите - я сроковете няма да се спазят, я банката му спряла финансирането, или пък доставчиците го бавели…. А балъците трябвало да плащат нови и нови суми, т.к “всичко поскъпнало”, “инфлацията е страшна” и всякакви небивалици от този род.

Точно тук идвал ангажиментът на младата му метреса Даниела Чапова – брокерка с меко казано съмнителна репутация и повече от освободено държание. Най-вече в сексуално отношение. Задължението й било да замазва очите на жертвите. Тя пристигала на срещите с щедро отворено деколте, а силиконовите й бомби се полюшвали палаво докато тя невинно кършела ръце с обяснения как и тяхната фирма страда от “световното положение”. Коронният й номер бил да привиква клиентите и най-вече онези от мъжки пол, директно на строежа и до се усамотява с тях по етажите, сред чували с гипс и тухли. Така, притиснати на тясно, те се съгласявали да дофинансират покупката. Накратко - очи пълни, а ръце - празни, възкликна с болка един от завлечените клиенти.

В последно време тя била чудо да се хвали пред посестримите си по тънкия занаят, че дъртият й любовник я завел на вип екскурзия в Санторини с част от парите, откраднати от хора като полковник Петков и допи я бил поглезил с частен полет, на пук на стотиците разбити съдби и опропастени домове, платени с последните левчета на жертвите му.

Източник: crimesbg.com

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.