След провала като актриса! Евтим Милошев набута некадърната си племенница в телевизията и я омъжи за посредствено момче

Павела Апостолова не я бива в нищо и накрая все пак й намериха работа

https://crimesbg.com/lichnosti/sled-provala-kato-aktrisa-evtim-miloshev-nabuta-nekadarnata-si-plemennica-v-televiziyata-i-ya-omazhi-za-posredstveno-momche/139685 Crimesbg.com
След провала като актриса! Евтим Милошев набута некадърната си племенница в телевизията и я омъжи за посредствено момче

Павела Апостолова не я бива в нищо и накрая все пак й намериха работа

Племенницата на телевизионния продуцент и министър на туризма Евтим Милошев се омъжи. Интересното е, че младоженецът е волейболист. Името му е Георги Сеганов и е бивш национал, но не е от най-големите имена в този спорт.

Двамата вдигнаха пищна сватба, като се предполага, че чичото е поднесъл доста скъп подарък, имайки предвид, че е милионер. С такъв роднина зад гърба си не ти е необходимо да си търсиш работа.

Павела не си и търси, а направо й намериха. Първоначално тя се опита да бъде актриса, но бързо се разбра, че няма талант. Тя участва в „Откраднат живот“ и „Дяволско гърло“, но не впечатли в нито един от тези сериали.

Затова отскоро красавицата работи като репортер и водеща в спортния отдел на телевизия „България он оър“. Именно „Журналистика“ е завършила в СУ „Св. св. Климент Охридски“.

Говори се, че Евтим Милошев е уредил работата на Апостолова. Тя много искала да е актриса, за да бъде известна, но той успял да я убеди, че това не е за нея, без да й обяснява, че е некадърница на сцената.

Самият Милошев няма актьорски талант, а силата му е най-вече в мениджърските функции. Неслучайно от обикновен сценарист при Слави стана съсобственик на една от най-големите продуцентски компании у нас.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.