Спукана от бой! Мартин наби Натали Трифонова, защото е лека жена

Водещата носи дрехи, които влудяват някои мъже и в преносен, и в буквален смисъл

https://crimesbg.com/lichnosti/spukana-ot-boy-martin-nabi-natali-trifonova-zashtoto-e-leka-zhena/138094 Crimesbg.com
Спукана от бой! Мартин наби Натали Трифонова, защото е лека жена

Водещата носи дрехи, които влудяват някои мъже и в преносен, и в буквален смисъл

Натали Трифонова е сама за първи път от 15 години насам. Блондинката заряза Мартин Чой, след като той я наби.

Автомобилният състезател бил изключително ревнив. Правел проблеми на синоптичката от най-малкото.

Например той се дразнел, когато телефонът й звъни, защото винаги си представял, че насреща говори с мъж. Постоянно й следял обажданията и чатовете, без тя да знае.

Ревността му обаче стига до по-големи размери. Чой започнал да й прави проблеми и за начина й на обличане. Той полудявал само като я видел по къса пола и високи токчета, както тя обича да ходи, защото си представял как всеки мъже я заглежда.

Накрая отношенията между тях съвсем ескалирали и се стигнало дори до физическа разпра. Мартин ударил няколко силни шамара на водещата и в този момент тя веднага решила да го зареже.

Според слуховете ревността на мотоциклетиста не била чак толкова неоправдана. Натали обичала да флиртува с мъжете, като понякога го правела пред погледа на гаджето си. В Би Ти Ви постоянно се закачала уж безобидно с колеги, което е недопустимо за една обвързана жена.

Истината е, че Трифонова така проби в телевизията. Използвайки външността си и флиртовете, които умее до съвършенство, се появи на екран, а впоследствие дори получи повишение, когато измести Петя Дикова от „Култ“.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.