Срамота! Божана Кацарова е отдадена на разврат. Пие и се друса гола, докато готви, вместо да възпитава дете

Пълна развалина е Бо от „Сървайвър“ и „ВИП Брадър“

https://crimesbg.com/lichnosti/sramota-bozhana-kacarova-e-otdadena-na-razvrat-pie-i-se-drusa-gola-dokato-gotvi-vmesto-da-vazpitava-dete/137564 Crimesbg.com
Срамота! Божана Кацарова е отдадена на разврат. Пие и се друса гола, докато готви, вместо да възпитава дете

Пълна развалина е Бо от „Сървайвър“ и „ВИП Брадър“

Божана Кацарова е срам за всички жени. Тя показва нагледно какво не трябва да прави една дама и как не бива да живее.

Вместо да роди дете и да се отдаде на възпитанието му, както правят порядъчните жени, риалити звездата не е спирала да пие алкохол и да приема наркотици в последните години.

Единствената женствена част от Кацарова е нейното готвене. Тя работи като готвачка и неотдавна дори се показа почти чисто гола, докато готви. Повдигна си уж неволно поличката и се видяха задните й части, облечени в тънки червени прашки. Освен това си показа й гърдите, с което скандализира още повече.

Преди 4 години Божана призна, че не е готова да стане майка. Към днешна дата тя е на същата позиция, а в същото време се отдава на див разврат.

Бо не е оставала без мъж в леглото. Тя винаги се е гордеела, че е отворена към модерния начин на живот и моногамията за нея е нещо смешно.

Божана Кацарова олицетворява много добре българската жена в наши дни, Не иска да поема никакви отговорности, а в същото време е развратна и пълна простакеса, която учи младите момичета на непристойни неща като готвенето само по прашки в ефир.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.