Срамота! Маги Халваджиян отгледа един лигльо. Бебо е на 32 г., а нищо не става от него

Бедрос Халваджиян даже името си смени, за да се прави на интересен

https://crimesbg.com/lichnosti/sramota-magi-halvadzhiyan-otgleda-edin-liglyo-bebo-e-na-32-g-a-nishto-ne-stava-ot-nego/111517 Crimesbg.com
Срамота! Маги Халваджиян отгледа един лигльо. Бебо е на 32 г., а нищо не става от него

Бедрос Халваджиян даже името си смени, за да се прави на интересен

Продуцентът Маги Халваджиян направи грешката на много от богатите родители. Разглези до небесата сина си, още повече че това е единственото му дете.

Днес Бедрос Халваджиян е на 32 г., има съпруга и две деца, но продължава да се държи като тийнейджър. Последната инфантилна простотия, която той направи, е да си смени фамилията. Поиска вече да бъде наричан Скайуокър, както се казва героят от любимия му филм „Междузвездни войни“.

От лиготия младият мъж си е сменил и малкото име. Още от малък той държи да бъде наричан Бебо, което показва колко е мъж. Явно е такъв, но в кавички.

Бебо Халваджиян очевидно не е наследил бизнес способностите на баща си, защото прехвърли 30-те, а все още е само оператор. Явно от него нищо не става.

На всичкото отгоре Бедрос е и голям комплексар. Израснал в сянката на баща си, той търси нещо, което да го различава и го намира в родното си място. Бебо е роден в италианския град Конеляно и именно него е отбелязал като роден град в мрежата. Очевидно е, че според младия арменец да си роден в Италия, а не в България, е повод за гордост.

Маги и Кремена прекарват първите си години от брака си именно в Италия, където работят в цирка. Точно по това време се ражда и синът им Бедрос.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.