Светлана Гущерова на колене пред „нереза“ Гущеров: Моля те, не ме удряй, бременна съм!

Християн не бие жена си само когато носи бебето му

https://crimesbg.com/lichnosti/svetlana-gushterova-na-kolene-pred-nereza-gushterov-molya-te-ne-me-udryay-bremenna-sam/110558 Crimesbg.com
Светлана Гущерова на колене пред „нереза“ Гущеров: Моля те, не ме удряй, бременна съм!

Християн не бие жена си само когато носи бебето му

Милионерската съпруга Светлана Василева, Гущерова по мъж, чака четвърто дете. Светла ражда всяка година, все едно е някаква кучка, но си има причина за това.

Истината е, че блондинката не си позволява лукса да не е бременна, защото се страхува от шамарите и ритниците на мъжа си. Когато Християн се напиел, ставал груб и заядлив заради скандалното минало на жена си. Изкарвал я лека и й налитал на бой.

Когато е бременна обаче, дебелото татково синче се въздържало да посяга на жена си. Гушеров-младши може да е всякакъв, но обичал децата и искал все повече и повече.

До момента двойката има три деца – едно момиче и две момчета. Сега е в очакване на четвърто.

Светлана е като истинска робиня на Християн. Все още се помни как в „Биг Брадър“ се страхуваше да погледне мъж, за да не би Гущеров да го изтълкува като свалка и да я спука от бой.

Бившата плеймейтка готви като луда на мъжа си и не му отказва никога секс, само и само да не я зареже. Тя е потъпкала изцяло себе си в името на лукса, който Християн й осигурява.

Жалко е, че има жени, които са склонни да търпят всичко – от изневери до побой, тъй като идват от мъж, който може да им купи всичко.

Християн Гущеров е от най-противните мъже. На външен вид прилича на нерез, а като личност е простоват и грубоват. На всичкото отгоре често се напива и става агресивен. Дори не работи, а разполага с парите на баща си, което значи, че е мързелив. Кухата му жена обаче търпи всичко.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.