Светлана на прага на бедността след раздялата! Побойникът Християн Гущеров обрече нея и 4-те им деца на мизерия

Уж идеалното семейство се разби на парчета

https://crimesbg.com/lichnosti/svetlana-na-praga-na-bednostta-sled-razdyalata-poboynikat-hristiyan-gushterov-obreche-neya-i-4-te-im-deca-na-mizeriya/138642 Crimesbg.com
Светлана на прага на бедността след раздялата! Побойникът Християн Гущеров обрече нея и 4-те им деца на мизерия

Уж идеалното семейство се разби на парчета

Както винаги става в семействата без любов, когато свършат парите, раздялата е неизбежна. Точно това се случи, след като Християн Гущеров проигра всичко на комар, задлъжня на много хора, а баща му спря да го финансира.

Светлана се видя в чудо с него и го напусна. Никога не го е обичала, това е ясно, а е била с него само заради парите. Вече няма пари, няма и семейство за Татковото.

Двойката се раздели по скандален начин. По време на последната разправия помежду им Християн теглил един бой на жена си, което се случило пред децата им. Това я убедило, че няма нужда да търпи мъж, който не е богат, грозен и дебел е, а на всичкото отгоре и й посяга.

Гущеров обаче е категоричен, че ще бъде безкомпромисен към жената, родила му цели 4 деца. Него не го интересувало съдът какво ще каже, той се зарекъл, че една стотинка за издръжка няма да даде.

По този начин Християн обрича на глад не само съпругата си, но и децата си. За пореден път безотговорността му си проличава.

Светла била в истинска паника, защото единственият начин да се оправи финансово, при положение че отказва да работи, е да си намери друг любовник. Много ще е трудно обаче този път да си намери „тъпкач“, който да се съгласи да изхранва 4 чужди деца.

`

1 Коментара

ДядоСоки

2 months before

Пишете нейните 4 деца, защото тези деца са и от клиентите на Светлана! Тая кривогледа грозница нали го беше измамила, че децата са от него и той като разбра истината и за това я изгони, защото Светла преди да заблуди Гущеров, че е уж модел тази проституираше и точно от бившите и клиенти докато беше проститутка са и тия 4 деца, ама тази си мислеше, че ще успее да заблуди Гущеров, че децата са от него за да може до живот да я издържа, но той за нейно нещастие разбра истинта и я изгони заедно с 4, които не са от него. Тая пачавра Светла много добре знае, защо Гущеров я е изгонил барабар с 4 те чавета, ама нема как да си призне че чаветата не са от него, ама той вече знае истинта тая и да продължи да лъже пред медиите номерта и не минват.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.