Ти си срам, ти си дъно, Диона! „Пилешката тиква“ на ромката кара децата да се друсат. Затвор за нея незабавно!!!

Диона падна още по-ниско и пак се оправдава!

https://crimesbg.com/lichnosti/ti-si-sram-ti-si-dano-diona-pileshkata-tikva-na-romkata-kara-decata-da-se-drusat-zatvor-za-neya-nezabavno/141431 Crimesbg.com
Ти си срам, ти си дъно, Диона! „Пилешката тиква“ на ромката кара децата да се друсат. Затвор за нея незабавно!!!

Диона падна още по-ниско и пак се оправдава!

След като бе хваната да шофира с кокаин и алкохол в кръвта преди няколко месеца, а тя даже не се призна за виновна, никой не очакваше, че Диона може да падне още по-ниско. Тя обаче го направи!

От няколко часа в интернет с нейно участие се върти реклама, от която косите на всекиго могат да настръхнат. На практика фалшивата певица (фалшива, защото няма грам талант за пеене) агитира хората и най-вече подрастващите да се друсат.

Диона рекламира уж енергийна напитка, но тя се приема през носа и на грамаж, защото е в прахообразно състояние. В случая разлика с кокаина не се вижда. Няма гаранция, че това не е наркотик. Ако наистина е енергийна напитка, защо се приема през носа? Най-вероятно защото това си е чист наркотик. Дори и да не е, енергийните напитки също са много вредни и причиняват редица проблеми на здравето, а ако се приемат през носа, зловредното им действие се засилва, защото се ускорява въздействието им върху организма.

С цялата си наглост и този път Диона не се признава за виновна. Тя излезе с позиция, че хората са възприели погрешно рекламата и няма нищо вредно в „напитката“.

Срамота е това момиче да получава пари, за да вреди на здравето на околните. Колкото и да е некадърна, все пак има някакви почитатели, главно сред тийнейджърите, които биха я послушали и последвали примера й. А това е наистина много опасно.

Опасно е, когато нямаш грам мозък и главата ти служи само за равновесие, както е случаят с Диона, да си популярен и да правиш реклама. А същата тази „певица“ твърдеше във „ВИП Брадър“, че мечтата й е да стане продуцент и да открива и обучава нови таланти. Тя самата е без талант, но иначе ще обучава други.

Все пак какво да се очаква от една женица, сменила любимия си R&B стил с чалга, защото е по-доходоносно. За пари и майка си ще продаде.

Досега, откакто е известна, Диона е абсолютно посмешище. Дълго време я беше срам, че е от ромски произход и лъжеше всички. После стана чалгарка само за пари, без да има грам певчески талант. След това се надруса и напи, преди да се качи зад волана. Сега пък рекламира наркотици. Тази 29-годишна ромка е дъно на всички дъна!

Подобно поведение заслужава затвор и жалко, че няма да я сполети точно това. Само така може да си вземе поука.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.