Тони Златков се срина! Затворът го чака, така и не преодоля отвличането на сина му

Милионерът го закъса здраво след най-големия кошмар в живота му

https://crimesbg.com/lichnosti/toni-zlatkov-se-srina-zatvorat-go-chaka-taka-i-ne-preodolya-otvlichaneto-na-sina-mu/136425 Crimesbg.com
Тони Златков се срина! Затворът го чака, така и не преодоля отвличането на сина му

Милионерът го закъса здраво след най-големия кошмар в живота му

Тони Златков е сред най-видните милионери у нас, но от 7 години насам се съсипва все повече и повече. Доказателство, че парите не могат да ти донесат щастие.

Кошмарът за Тони започна през 2017 г., когато синът му бе похитен. Оказа се, че зад това стои Иво Ториното, който е сред близките на мафиота Златко Баретата.

Исканият откуп тогава беше 3 млн. лв., но след дадени 600 000 лв. 25-годишният мъж се върна у дома.

Целият този стрес се отрази на Златков, който оттогава е залитнал здраво по чашката, а и наркотиците. Преди дни Тони бе хванат да управлява своето „Ламборгини“ с 1,48 промила алкохол. След като го задържаха в ареста, му бе повдигнато обвинение, по силата на което може да лежи в затвора от 1 до 3 години.

Оказва се, че в последните години Тони Златков не е спирал да пие и дори е станал наркоман. Благодарение на връзките и парите си е избегнал тест за наркотици и затова в момента го съдят само за алкохола в кръвта му по време на шофиране. Ако му бяха направили тест и за наркотици, затворът не му мърдаше.

Според запознати Златков бил в постоянен стрес нещо да не се случи на сина му, след като веднъж вече беше отвлечен. Затова е започнал да се друса и напива всяка вечер.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.