Тялото на Азис се срина! Унижението е пълно

Кралят на чалгата е изкуствен във всяко едно отношение

https://crimesbg.com/lichnosti/tyaloto-na-azis-se-srina-unizhenieto-e-palno/134992 Crimesbg.com
Тялото на Азис се срина! Унижението е пълно

Кралят на чалгата е изкуствен във всяко едно отношение

Ромът Васко, известен повече като Азис, не е спирал да лъже хората от повече от 20 години насам. Много дълго се правеше, че се чувства жена, а сега пък се прави на повече мъж, отколкото е.

Чалга кралят е изключително мързелива личност. Не му се поти във фитнеса, но иска хубаво тяло. Затова е направил изкуствени мускули.

От няколко години Азис има гръдни импланти, които имитират мускули на гърдите. Те са сложени с операция, но неотдавна са започнали да се разместват и направо да се свличат надолу.

Унижението на певеца е пълно, защото се разбра, че цялото тяло на Азис е изкуствено. Скоро се очаква отново да легне под ножа.

Азис никога не е бил естествен пред публиката си. Самият факт, че стана популярен на базата на една лъжа, когато години наред се преструваше на травестит по душа, а всъщност се оказа, че го е правил само за слава и пари.

Този човек от ромски произход е пълен измамник. Никой не знае истината за него. След като беше травестит, започна с нова лъжа, а именно, че е мускулест мачо. Искало му се е, но тъй като не му се е стояло с месеци във фитнеса, е прибегнал до хирургическа измама, което не му прави чест.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.