Унизен! Даниел Петканов е бавачка, докато оплодяват Алекс Богданска

Лудия репортер сам захвърли семейството си и сега си плаща за това

https://crimesbg.com/lichnosti/unizen-daniel-petkanov-e-bavachka-dokato-oplodyavat-aleks-bogdanska/137532 Crimesbg.com
Унизен! Даниел Петканов е бавачка, докато оплодяват Алекс Богданска

Лудия репортер сам захвърли семейството си и сега си плаща за това

Александра Богданска беше зарязана като куче от Даниел Петканов преди 2 години, но към днешна дата е много по-щастлива от него. Тя е влюбена и дори прави опити за второ дете.

Избраникът на Алекс се казва Мартин Иванов, но се представя като Светломиров. Отскоро е в шоубизнеса и работи като певец.

Отделно от това Мартин върти и бизнес. Семейството му е заможно и той разполага с много повече пари и от Алекс, и от Петканов, взети заедно.

Връзката им е много сериозна, защото от известно време двойката се опитва да си направи бебе. Постоянно е по романтични почивки, където кондомите са забранени.

Интересното е, че Даниел Петканов изживява грандиозно унижение в момента. Той гледа сина им с Алекс, докато тя прави див секс с Мартин.

Родителските права над малкия Габриел са споделени. Една седмица е при Алекс, една при Дани. Напоследък обаче момчето не излизало от дома на баща си.

Богданска показва крайна незаинтересованост към сина си. Малчуганът си счупи ключицата преди 2 години, когато беше с баща си на детска площадка/ Алекс обаче не се страхува, че бащата няма да се справи с детето и се е отдала на плътски наслади с новия си любовник. Нещо, което я определя като безотговорна майка.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.