Унижение! Жени бият Алек, защото затри „Ергенът”... Десетки остават недоклатени и бедни

Момите сериозно са набрали на последния Ерген

https://crimesbg.com/lichnosti/unizhenie-zheni-biyat-alek-zashtoto-zatri-ergenat-desetki-ostavat-nedoklateni-i-bedni/138443 Crimesbg.com
Унижение! Жени бият Алек, защото затри „Ергенът”... Десетки остават недоклатени и бедни

Момите сериозно са набрали на последния Ерген

Негативите, които Александър Младенов понася след края на третия сезон на „Ергенът” у нас, все още са огромни. Много от кандидатките за следващия сезон са бесни на Алекс, защото предаването пада от българския ефир.

Разбира се, причината е ниският рейтинг на последния сезон, за който допринесе най-вече главният герой. Изкуственото му поведение, некадърност в целуването и нелепия край, когато послуша майка си и си тръгна сам, са отблъснали немалко хора и проучванията сочат, че гледаемостта на „Ергенът 4”, ако има такъв, ще е по-малко с поне 30%, а от БТВ и сега не са доволни.

Кастингите за следващия сезон бяха започнали, но по нареждане на Би Ти Ви бяха спрени. Телевизията не е доволна от тазгодишния сезон и затова преустановява излъчването на романтичното риалити.

Това е вбесило много от жените, които са жадували да участват в предаването. Някои от тях си признават, че са искали да се включат само заради популярността, която впоследствие да им донесе пари. Други пък просто са искали да намерят половинката си, тъй като отдавна са сами.

В крайна сметка за края на „Ергенът” у нас виновен е най-вече Алек. Доста жени дори смятат да се организират в социалните мрежи и да го намерят, за да го набият.

Заедно с „Ергенът” си заминава и „Мастършеф”. На тяхно място влизат 4 нови за България семейни развлекателни предавания. Това са: „Колко ми даваш”, „Кажи честно”, „Помниш ли текста” и „Коя е тази песен?”.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.