Ужасяващо състояние на Алекс Раева! За тази „буца” ли Любо заряза семейството си?! Сбъднат кошмар!

Певицата развали един брак и се запусна, успокоявайки се, че хвана парите на мъжа до себе си

https://crimesbg.com/lichnosti/uzhasyavashto-sastoyanie-na-aleks-raeva-za-tazi-buca-li-lyubo-zaryaza-semeystvoto-si-sbadnat-koshmar/128473 Crimesbg.com
Ужасяващо състояние на Алекс Раева! За тази „буца” ли Любо заряза семейството си?! Сбъднат кошмар!

Певицата развали един брак и се запусна, успокоявайки се, че хвана парите на мъжа до себе си

Нещо ужасно се е случило с Александра Раева! Ако беше такава преди 20 години, Слави Трифонов нямаше да я погледне, а както е известно, той я „оправяше” в продължение на 5 години, като за сметка на това тя получаваше тлъста заплата от шоуто му.

Някога Алекс хващаше окото със секси формите си, но към днешна дата тя хваща окото само с отвращение. Така се е ошишкала, че може да отврати и най-малко взискателния мъж.

Преди няколко години Алекс прелъсти с креватни номера заможния бизнесмен Любомир Палаханов и по този начин разби брака му, от който има два деца. Тогава планът на певицата сработи заради това, че е по-млада и със секси тяло. Вече и от двете няма и помен и Любо се хващал за косите, че си е разбил семейството заради една „буца”.

Разбира се, проблемите на Раева с килограмите започнаха от бременността й. Тя роди син на бизнесмена, което е негово трето дете. След това отслабна, но в последните месеци качи двойно повече кила от преди и в момента е за подигравка.

Истински срам за продуцентите на „Денсинг старс” е, че са сложили за водеща толкова неподдържана жена. Явно мъжът й щедро е вадил пачки, за да я уреди да работи нещо и тя, защото от години е на негова издръжка.

Истината е, че Алекс Раева е склонна към напълняване. Тя от години тренира всяка сутрин, но напоследък нямала време заради детето и резултатът е налице.

Според слуховете Алекс много завиждала на Мария Игнатова, която й е близка приятелка още от времето на „Х Фактор”, където бяха заедно водещи.

 „Мария нищо не прави и яде като разпрана, а е слаба като клечка и дори има мускули, не е честно”, вайкала се Раева, чийто ген явно е по-различен от този на бившата на Рачков.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.