Животът в „Ергенът” е истински ад! Едно от момичетата не издържа и припадна

Истински хорър е пребиваването в предаването за всички девойки

https://crimesbg.com/lichnosti/zhivotat-v-ergenat-e-istinski-ad-edno-ot-momichetata-ne-izdarzha-i-pripadna/128379 Crimesbg.com
Животът в „Ергенът” е истински ад! Едно от момичетата не издържа и припадна

Истински хорър е пребиваването в предаването за всички девойки

Зад лъскавата фасада на „Ергенът” се крие глад и мизерия. Това е животът на всички жени в имението в Гърция.

Източник от първа ръка разкрива, че животът на момичетата по време на тези два месеца е бил ужасен. От продукцията ги хранели само с евтина храна, най-често зеле или ориз. По време на коктейлите пък им давали най-долнопробния алкохол.

Вследствие на всичко това едно от момичетата се сринало по време на сезона и припаднало. Наложило се медицинският екип на шоуто да се намесва.

Участничките били подложени и на друг дискомфорт. Те спели по 7 момичета в стая. Банята и тоалетната пък за всички били общи, което значи, че не са живели в никакво имение, а в долнопробен хотел.

Предните два сезона на „Ергенът”, които се снимаха в Турция, също предложиха лоши условия, но в Гърция бият рекордите. Преди поне спяха по 4 в стая, а сега по цели 7, за да може продукцията да спести максимално от разходите.

Освен всичко това разочарованието на повечето девойки от Александър Младенов било голямо. Много от тях в течение на сезона се молели да не получат роза. Те жадували да избягат от ужасните условия на живот там, а и осъзнали, че Алек не е никакъв успял мъж и не е излизал навън по-далеч от Анталия.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.