Зловещо! Убийцата на Виолета Донева излезе от ареста. Ивет коли и другата си баба

Тийнейджърката се превръща в серийна убийца

https://crimesbg.com/lichnosti/zloveshto-ubiycata-na-violeta-doneva-izleze-ot-aresta-ivet-koli-i-drugata-si-baba/135107 Crimesbg.com
Зловещо! Убийцата на Виолета Донева излезе от ареста. Ивет коли и другата си баба

Тийнейджърката се превръща в серийна убийца

Ивет Стайкова, която едва на 18 г. закла баба си Виолета Донева – известна актриса, днес излезе от полицейския арест след повече от година и половина в него. Адвокатите й успяха да й издействат домашен арест с електронна гривна на крака.

Шокиращото в случая е, че тя ще изпълнява домашния си арест в къщата на баба си и дядо си по майчина линия. Огромна е опасността за живота на тези хора, които са се съгласили, но надали с голяма радост. Отсега нататък те ще трябва да живеят в непрекъснат страх дали Ивет Стайкова няма да заколи и тях в пристъп на умопомрачение от липсата на наркотици.

Убийството на Виолета Донева се случи в нощта на 18 октомври 2022 г. Внучка й Ивет, която често я посещавала, за да й иска пари, се вбесила, че този път баба й не й дава, взела нож и я пробола цели 54 пъти.

„Обичам безкрайно баба си, много съжалявам“, каза младата убийца в съда.

Тя трябваше да говори пред медиите, но в последния момент се отказа.

Според някои източници Ивет още не е излекувана от наркотиците и все още е заплаха за обществото. Вследствие на пропадналия си начин на живот, 19-годишната Стайкова е развила шизофрения, а това е за цял живот. Ето защо е твърде възможно да продължи да убива.

Източник: Dir.bg

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.