Нов удар по прокурорското синче – леке: Не стига, че е ЖЕНА В ЗАТВОРА, но и го запасяват с рокли и гримове за години напред!

https://crimesbg.com/novini/nov-udar-po-prokurorskoto-sinche-leke-ne-stiga-che-e-zhena-v-zatvora-no-i-go-zapasyavat-s-rokli-i-grimove-za-godini-napred/52922 Crimesbg.com
Нов удар по прокурорското синче – леке: Не стига, че е ЖЕНА В ЗАТВОРА, но и го запасяват с рокли и гримове за години напред!

Агресията на прокурорския син от Перник започва все повече да намалява, след като влезе в затвора. Там Васил Михайлов е обект на физическа и сексуална агресия от страна на останалите затворници, издават очевидци.

От началото на годината синът на Бисер Михайлов бива тормозен по всевъзможен начин от огромните мъже зад решетките с одобрението на надзирателите. Досега 19-годишния младеж го е крепяло, че скоро ще излезе на свобода.

Уви, това няма да се случи скоро. Още едно обвинение е повдигнато преди дни на младия бияч от Перник. То отново е за побой и закана за убийство, случили се край площадка в града.

Обвиненията и жертвите станаха толкова много, че годините на топло на Васил със сигурност ще са доста. Счита се, че може да лежи цели 10 години, което значи още десетилетие на гаври с него.

Някои от затворниците дори се подигравали с него, като го карали да облича рокли, които му носели, както и да се гримира. За последните 2 месеца в Централен Софийски затвор прокурорският син бил изкарал най-големия си кошмар и дори се счита, че заради това може да е нестабилен психически.

Припомняме, че разглезеният момък можеше отдавна да си пие кафето вкъщи, ако не беше се проявил като изключително нагъл и безочлив човек, признавайки по телевизията, че нарушава домашния арест и обикаля дискотеките.

Васил Михайлов тормози цял Перник от около 2 години. За него се разбра чак през юни 2022 г., когато преби зверски бившия футболист на местния „Миньор” Румен Андонов. След това се оказа, че е пребил половината град.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.