Добри ли са бонусите, които предлага Bet365 за България?

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/dobri-li-sa-bonusite-koito-predlaga-bet365-za-balgariya/46678 Crimesbg.com
Добри ли са бонусите, които предлага Bet365 за България?
 

 


 

Все повече букмейкъри се стремят да подобрят своето портфолио в полза на клиентите. Индустрията се развива с особен мащаб, като в последните години откриваме, че не само се инвестира в технология, но освен това присъства и сериозно разнообразие от промоции, с които феновете да играят със значително понижен риск. Ето защо и анализаторите обръщат внимание на този Bet365 Bonus от НостраБет, с който всеки почитател на спортните прогнози ще вземе по-добри условия за играта си. След като имаме един по-специален въпрос в заглавието, нека отговорим на него.

В последните години се забелязва една особено добра тенденция, опитните потребители не само се интересуват от секцията с промоции и бонуси, но вече четат и общите условия, търсят повече информация и се стремят да експлоатират системата до пълния максимум. В това отношение и този букмейкър не прави изключение, като генерално ще забележим, че фокусът тук е да се възнаграждава всеки клиент на база своята активност и поглед към играта. Правенето на спортни прогнози не е толкова лесна работа, колкото се очаква.

 

 

 

Обикновено можем да открием, че има редица фенове, които решават да номинират любимия си отбор за победител в следващото дерби, но същевременно водени от емоцията, пропускат някои от основните факти. Опитът на анализаторите показва, че това е възможно най-грешната практика, защото не винаги ще бъдем успешни, а след като целта е да бъдем победители в тази игра, спортните страсти не са най-добрият приятел. Какви са офертите на бранда? Те са ориентирани към някои от основните видове пазари и позволяват на клиента да вземе много повече от обявената печалба при евентуален успех.

Присъства специален бонус за нови потребители, с който всеки може да тества системата, но след това ще забележим, че имаме цяла секция с промоции за различни дисциплини като тенис, футбол, баскетбол и дори бейзбол. Някои от основните спортни дисциплини се радват на завишени коефициенти за определени първенства – ако трябва обаче да бъдем честни, списъкът е огромен и едва ли може да се смята за грешно да твърдим, че европейският футбол е сериозно облагодетелстван.

Вниманието продължава и с факта, че бонуси присъстват и за някои от популярните пазари в една среща. Разбира се, няма как да говорим за проценти, защото генерално самата секция е динамична и предложенията се сменят доста често, за да се даде фокус на някои от основните спортни дербита, които предстоят.

Вниманието в тази посока е повече от логично, колкото по-добър спорт има в ефира, както и в самата платформа – брандът предлага опцията за пряко предаване – толкова по-добри условия трябва да се предлагат. Освен това говорим за един от най-старите брандове, а след като подчертахме високата конкуренция, трябва да признаем, че точно този оператор е известен с въвеждането на редица иновации.

Макар и да говорим само за футболните примери, не трябва да забравяме, че почти всяка важна дисциплини, като в това отношение добавяме конни надбягвания, гонки с хрътки и дори тротинг състезания, се радват на подобни промоции и по-добри условия за правенето на прогноза. Тук е моментът, в който трябва да подчертаем и още една много важна точка – това е само по-добър шанс, но в никакъв случай не трябва да се разглежда като гаранция за успех.

 /* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.