Мъри посочи реалната цел – „Левски“ да има добър отбор следващото лято

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/mari-posochi-realnata-cel-levski-da-ima-dobar-otbor-sledvashtoto-lyato/45745 Crimesbg.com
Мъри посочи реалната цел – „Левски“ да има добър отбор следващото лято
 

 


 

 

 

 

 

Абсолютно реалистична цел на фона на финансовото и спортно-техническо състояние на футболен клуб “Левски” посочи старши-треньорът на “сините” Станимир Стоилов след загубата с 1:2 от ЦСКА.

Заради липсата на пари, с които да бъдат привлечени няколко класни попълнения, Мъри ще се съсредоточи върху работата със сегашния състав.

През зимата най-успешният български специалист през ХХI век ще иска да бъдат привлечени 1 или 2 качествени попълнения явно на позиции, на които Стоилов смята, че наличните в момента играчи няма как да направят чудеса.

Със сигурност единият пост е на централния нападател, на който Мъри разполага само с мароканеца Билал Бари.

С въпросните до 2 попълнения и усилена работа през пролетта целта на “синия” треньор е през лятото “Левски” да има добър отбор.

Към него вече отново може да бъдат прибавени макар и малко, но качествени нови футболисти.

“Най-лесно е да привлечем няколко скъпи играчи, за да направим бързо отбор, но не можем да си го позволим. Ще трябва да градим стъпка по стъпка”, заяви Стоилов.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.