С новата дигитална брошура на Техномаркет пазаруваме лесно, бързо и удобно

Получаваме с 20% повече оферти при пазаруване онлайн през месец Април

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/s-novata-digitalna-broshura-na-tehnomarket-pazaruvame-lesno-barzo-i-udobno-2/131311 Crimesbg.com
С новата дигитална брошура на Техномаркет пазаруваме лесно, бързо и удобно

Получаваме с 20% повече оферти при пазаруване онлайн през месец Април

В навечерието на светлите Великденски празници, Техномаркет поднася на потребителите изобилие от предложения на най-висок клас техника.

Звездата на априлската дигитална брошура несъмнено е лидерът в домакинското оборудване Miele. Брандът предоставя вълнуващи отстъпки от 5, 10 или 15 процента от цената в зависимост дали закупим един, два или пък три големи електроуреда.

 

За да улесни пролетното почистване, Техномаркет предлага две от най-добрите прахосмукачки на марката със сериозно ценово предимство - само за 399 лв. Домакините ще останат приятно изненадани от компактната MIELE BOOST CX1, снабдена с vortex технология, трислоен филтър за изходящ въздух, система Click2open за по-лесно отваряне, както и Track Drive  за удобно маневриране. Прецизните чистници пък със сигурност ще оценят мощната и надеждна MIELE COMPLETE C3 PARQUET FLEX, която глези паркета с предпазваща четка за първокласна грижа за деликатни твърди подове. Моторът й е с подобрена ефективност, а почистването на големи площи е детска игра с радиусът й на работа от 12 метра. Прахосмукачките на Миле могат да се вземат и на изплащане без оскъпяване

 

 

Смяната на часовото време със сигурност е предизвикателство за любителите на сутрешната дрямка, ето защо Техномаркет поднася персонализираната съвършенство на автоматичните кафемашини Saeco GranAroma. Модификацията SM6682/10 осигурява шест потребителски профила, 12 настройки на мелачката за кафе, пет настройки за силата му и 3 опции за температура, както и кана за мляко, на изключителната цена от 1,699 лв., което е с цели 440,98 лв. по-евтино от стандартната стойност на продукта. Малко по-бюджетен е моделът SAECO SM6580/10, който през април идва в Техномаркет на цена от 1,299.00 лв., с мощност от 1500 W и четири потребителски профила.

 

За кулинарите, които държат да готвят бързо, здравословно и вкусно, са офертите на Tefal, които в Техномаркет пристигат със сериозна Великденска отстъпка и опция за покупка на изплащане. В мултикукъра TEFAL Cook4Me+ Connect CY8558, само за 499.00 лв., могат да се приготвят невероятни ястия, благодарение на 150-те вградени рецепти на български език и апликацията My Cook4me. За онези, които търсят алтернатива на вредните пържени храни и опция за здравословни пържени картофки, риба или кюфтета, е AIR FRYER TEFAL EY801D15, който е с мощност от 1830 W и 6,5 л, капацитет, 8 автоматични програми, регулируема температура и цялото това удоволствие струва само 299 лв. На същата цена е грилът TEFAL OPTIGRILL GC712834, който е оборудван с автоматичен сензор за готвене, индикатор за степента на изпичане и шест програми за готвене.

Семейният обяд или вечерята с приятели ще бъде още по-приятна ако всички се съберем пред телевизора, а от Техномаркет са предвидили две вълнуващи опции със смарт телевизорите на Samsung QE-55Q70D QLED SMART TV за 1,899.00 лв или QE-65Q70D QLED SMART TV за 2,299.00 лв и опция за покупка на изплащане само за 70.89 лв./месец, на 48 равни вноски.

 

Тъй като пролетта е време за живи срещи и разходки сред природата, Техномаркет дава отлична възможност за бързо придвижване в градски условия с електрическия скутер KAABO MANTIS10 DUAL PLUS. Пробегът му е до 70 км., а препоръчителната скорост - 25 км/ч., като може да издържи човек до 130 кг., гарантират от любимата на българите търговска верига, която само през април го предлага на цена от 2,879 лв., или на изплащане 88.77 лв./месец с 48 вноски.

`

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.