Септември е тук, а с него идват неустоимите предложения но супер цени от Техномаркет

Виж новата дигитална брошура с 20% повече оферти - винаги подръка за лесно, бързо и удобно пазаруване! Възползвай се сега!

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/septemvri-e-tuk-a-s-nego-idvat-neustoimite-predlozheniya-no-super-ceni-ot-tehnomarket-5/141902 Crimesbg.com
Септември е тук, а с него идват неустоимите предложения но супер цени от Техномаркет

Виж новата дигитална брошура с 20% повече оферти - винаги подръка за лесно, бързо и удобно пазаруване! Възползвай се сега!

Първият учебен ден чука на вратата, а с новите си ексклузивни предложения Техномаркет дава команда Back to School, напомняйки, че през есента идват неустоимите предложения но супер цени .

 

Септември определено ще бъде месецът на Samsung в Техномаркет! В новата дигитална брошура любимата на милиони потребители търговска верига поднася ексклузивна оферта за двата най-нови и хитови смартфона на бранда - SAMSUNG GALAXY Z FOLD 6 и SAMSUNG GALAXY Z FLIP 6. 

 

Мечтаеш за ново изживяване? Влез в Galaxy вселената с новите Samsung Galaxy Z Flip 6 и Fold 6 и се възползвай от изгодната опция за изплащане с 0% лихва на 36 месечни вноски! А ако няма какво да правиш със стария си смартфон, можеш да се запознаеш с новата услуга в Техномаркет – „Върни стар, Вземи нов“. 

 

Телефоните на Samsung Galaxy Z Flip 6 и Fold 6 се предлагат във вариант 250 GB, 512GB, както и 1 TB. Сред екстрите, които предлагат, са DUAL NANO SIM+ eSIM, мощен процесор и висока резолюция.

С представянето на новата серия Galaxy Z, Samsung отваря следващата глава на Galaxy AI, като използва неговия най-гъвкав и подвижен форм фактор, идеално проектиран да позволи набор от уникални мобилни изживявания. Независимо дали използвате големия екран на Galaxy Z Fold, FlexWindow на Galaxy Z Flip или се възползвате максимално от емблематичния FlexMode, Galaxy Z Fold6 и Flip6 ще предоставят повече възможности за максимизиране на възможностите на AI. Създаден върху основата на историята на Samsung за иновации във форм фактора, Galaxy AI използва мощно, интелигентно и издръжливо сгъваемо изживяване, за да ускори нова ера на комуникация, продуктивност и креативност.

 

Ако искаш сутрините ти да започват с твоето любимо кафе, перфектно приготвено с Krups, е необходимо само да посетиш кой да е от магазините на Техномаркет и да си избереш

кафеавтомати със страхотни функции, персонализирани програми и рецепти по твой вкус!

 

Класическият кафеавтомат KRUPS EA910E10 се предлага на мега изгодната цена от 549 лв. и предлага вградена технология Barista Inside, сензорен екран, кафемелачка с 5 степени, дюза за пара, персонализирани напитки и система Thermoblock. 

 

Иновативният кафеавтомат KRUPS EA873810 ESP INTUITION PREFE W MILK POT пък идва на изкушаваща цена от 849 лв., т.е с цели 150,99 лв. отстъпка, а може да бъде закупен и на изплащане за 26.18 лв./месец с 48 вноски. Той е снабден с допълнителна каничка за мляко, метална кафемелачка, LCD дисплей, капучино система и опция за автоматично почистване.

Ако искаш да спестиш време и усилия в кухнята, но не за сметка на вкуса на ястията, Уредите за здравословно готвене на Philips са твоите най-верни помощници - наслаждаваш се на всяка хапка и запазваш повече време за себе си! 

 

Мултикукърът на Philips HD2151/40 е истински подарък за всяка домакиня, особено че идва на цена от 319 лв. само в актуалната брошура на веригата. Този многофункционален уред за готвене под налягане разполага с 35 предварително зададени програми, технология за бързо освобождаване на налягането, 18 защитни системи за безопасност, до 12 часа поддържане на топлината и функция отложен старт.

 

Уредът за здравословно готвене PHILIPS NA230/00 се предлога за сензационните 189 лв. в Техномаркет и е снабден с технология Rapid Air, цифров сензорен екран, температурен регулатор от 60 до 200 градуса, таймер до 60 минути, а кошницата StarPlate се почиства в съдомиялната машина! Той има функция за готвене с предварителни настройки, перфектен е за пържене, изпичане, гриловане, печене и stir fry, както и за сотиране, готвене на замразени продукти и притопляне. С него домакините могат още да размразяват, дехидратират, препичат и да поддържат топлина.

 

За родителите, които планират да оборудват учениците вкъщи с нов лаптоп за новата учебна година, Техномаркет им дава отлични оферти, които не натоварват излишно финансите им. Веригата предлага избрани модели на доказани в бранша марки, с възможността да ги грабнеш сега на изплащане с 0% лихва.

 

Лаптоп LENOVO IDEAPAD 3 SLIM 15IAH8 83ER007RBM идва с 300 лв. отстъпка само за 1049 лв., или за 32.34 лв./месец

на изплащане с 48 вноски. Той разполага с 15.6" FHD екран, процесор Intel Core i5-12450H, видеокарта Integrated Intel UHD Graphics и 16 GB памет.

 

Лаптопът ASUS X515KA-EJ096W се предлага на изгодната цена от 719 лв., или за 22.17 лв./месец

на изплащане с 48 вноски. Процесорът му е Intel Pentium Silver N6000, 8 GB памет, Intel UHD Graphics видеокарта и 15.6" FHD екран.

Геймърският лаптоп LENOVO NB LOQ 15IAX9 83GS002VBM е сбъдната мечта за феновете на игрите, т.к само сега в Техномаркет той се предлага на цена от 1 549 лв., или за 47.76 лв./месец на изплащане с 48 вноски.  Процесорът му е Intel Core i5-12450HX, 8C (4P + 4E) / 12T, P-core up to 4.4GHz, E-core up to 3.1GHz, 12MB, разполага с видеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 6GB GDDR6, Boost Clock 1732MHz, TGP 95W, 16 GB памет,  60 Wh батерия и 15.6" FHD екран.

 

Естествено, няма как да говорим за лаптопи без да споменем APPLE MACBOOK AIR M3 15.3 MIDNIGHT MRYU3ZE/A, който по случай първия учебен ден в Техномаркет идва на цена от 3 079 лв., или за 94.94 лв./месец

на изплащане с 48 вноски. Той е снабден с процесор APPLE M3 8-CORE, 15.3 - инчов DISPLAY 2880x1864, видеокарта APPLE M3 10-CORE и 8 GB памет.

`

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.