Това е краят! Натали Трифонова показа що за стока е, спира да е синоптичка

Би Ти Ви я създаде, но никой не очаква признателност от нея

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/tova-e-krayat-natali-trifonova-pokaza-shto-za-stoka-e-spira-da-e-sinoptichka/139691 Crimesbg.com
Това е краят! Натали Трифонова показа що за стока е, спира да е синоптичка

Би Ти Ви я създаде, но никой не очаква признателност от нея

Промяната у Натали Трифонова е осезаема. Благодарение на външния си вид проби в телевизията, но болната й амбиция е напът да я направи едно от основните телевизионни лица у нас.

Блондинката вече нямала никакво желание да бъде синоптичка. Откакто участва в „Денсинг старс“ и не просто участва, а завърши на престижното трето място, Натали считала, че да казва прогнозата за времето е под достойнството й.

Трифонова спира с Времето, за да поеме други проекти. Тя е водеща на „Култ“, но това също вече не я удовлетворявало.

Натали имала огромното желание и амбиция да води риалити предаване. Именно затова се говори, че следващият сезон на „Денсинг старс“ ще бъде воден от нея.

Русокосата изпълнителка е твърде възможно да смени местоработата си и от септември да я гледаме по Нова телевизия. Шефовете там й предлагали заплата от 10 бона, докато сега БТВ й дава по 7 бона на месец,

Натали виждала себе си вече като огромна звезда и искала именно такова отношение към нея. Тя се имала за най-красивата и кадърна в тв средите и затова настоявала за увеличение на заплатата в БТВ. Когато от там отказали, веднага от Нова ТВ се свързали с нея.

В момента Натали Трифонова обучава своите наследници в прогнозата на времето. Те са едва трети курс студенти в СУ.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.