Без опашки пред Агенцията по вписванията в последния ден на подаване на отчети

https://crimesbg.com/po-sveta/bez-opashki-pred-agenciyata-po-vpisvaniyata-v-posledniya-den-na-podavane-na-otcheti/46343 Crimesbg.com
Без опашки пред Агенцията по вписванията в последния ден на подаване на отчетиБез опашки пред офисите на Агенция по вписванията в София в последния ден на кампанията за подаване на годишни финансови отчети. Това се дължи на създадената организация и удълженото работно време в офисите на големите градове, коментират от агенцията.

За разлика от 2020 г., когато в последния ден от кампанията за подаване на ГФО пред Агенция по вписванията имаше струпване на повече от 100 човека, през настоящата 2021 г. при пълно спазване на противоепидемичните мерки, един потребител се обслужва за по-малко от 20 минути.И тази година се запазва тенденцията голям брой годишни финансови отчети да се подават в последните дни на кампанията. На 29 септември 2020 г. са подадени повече от 32 хил. ГФО, 89% от тях онлайн, същия ден през 2021 г. са постъпили 31 538 ГФО, 89% от които онлайн. Въпреки че обемът на отчети се запазва, през настоящата година няма струпвания на хора и опашки пред офисите на Агенцията по вписванията.

Независимо от големия брой на постъпили по електронен път годишни финансови отчети, информационната система на Търговския регистър функционира безупречно.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.