ГОРЕЩ АНАЛИЗ: Шепа психопати палят света. Защо е войната Иран - Израел. В дъното - 35 трилиона дълг на САЩ, а ядреното оръжие...

https://crimesbg.com/po-sveta/goresht-analiz-shepa-psihopati-palyat-sveta-zashto-e-voynata-iran-izrael-v-danoto-35-triliona-dalg-na-sasht-a-yadrenoto-orazhie-5/131665 Crimesbg.com
ГОРЕЩ АНАЛИЗ: Шепа психопати палят света. Защо е войната Иран - Израел. В дъното - 35 трилиона дълг на САЩ, а ядреното оръжие...

Иран атакува с дронове цели в Израел и това е в отговор на израелската атака, която разруши част от посолския комплекс на Иран в Дамаск и уби седем ирански военни. Т.е Израел уби ирански длъжностни лица на иранска територия, каквато е посолството им в Сирия.

 

Сега в западните медии ни обясняват, че Иран е нападнал Израел без никаква причина. Не, не е така. Всичко, което се случва в Близкия изток и това, което за съжаление предстои да се случи е, провокирано от Израел и неполулярното правителство на Нетаняху, което най-нагло и арогантно предизвиква Иран по всякакви възможни начини.

 

Защо никой на Запад не осъди удара по иранското посолство в Сирия, което е тотално нарушение на всякакви международно-правни норми?

Защо за организирания от Израел геноцид в Газа се говореше с половин уста и ни се представяше като неизбежен "отговор" на терористичен акт? Защо на Израел се позволяваше всичко и той винаги бе оправдаван от западните медии и политическите елити в САЩ и Европа?

 

Сега, за съжаление, започна война, която ако не бъде спряна и не се озапти, Израел, може да има чудовищни последствия за всички ни. Лошото е, че явно никой няма намерение да възпира Израел, а оттам се сипят яростни закани по отношение на Иран и целия регион. Рискът е наистина голям, защото Израел със сигурност притежава ядрено оръжие, а за Иран се предполага, че има такова.

 

Така или иначе, е рано да се говори за "война", но Израел вече обяви, че ще "изпепели" Иран.

 

Да се надяваме, че всичко ще се сведе до изстрелване на дронове и засилване интензитета на бойните действия с Хизбула в Ливан и няма да се стигне до пълномащабен конфликт - нещо, към което Израел очевидно се стреми от години.

 

Шепа психопати правят всичко възможно да запалят света, а Нетаняху е на път да унищожи Израел!

 

Голямата "заплаха" за т.нар. им "демокрация" не е Путин, нито Китай, а още по-малко Иран - проблемът е 35 трилиона дълг на САЩ, деноминиран в долари. Застрашена е доскорошната "световна резервна валута", която един частен картел, наречен Федерален резерв, емитира и чрез нея държеше останалите в подчинение.

 

Този монопол сега им се изплъзва и те са готови на абсолютно всичко – свят, който те не контролират, не им е нужен.

Страхил Ангелов

Източник: pik.bg

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.