8 топ хирурзи обучаваха млади лекари в България чрез видеовръзка между 2 континента (Видео)

https://crimesbg.com/regionalni/8-top-hirurzi-obuchavaha-mladi-lekari-v-balgariya-chrez-videovrazka-mezhdu-2-kontinenta-video/44502 Crimesbg.com
8 топ хирурзи обучаваха млади лекари в България чрез видеовръзка между 2 континента (Видео)Осем от световните топ хирурзи обучаваха млади лекари в България чрез видеовръзка между два континента. Как се е случило това и с какво е допринесло за нашите медици разказа почетният ректор на Медицинския университет в Плевен проф. Григор Горчев в студиото на предаването „Денят на живо с Неделина Анева” по NOVANEWS.

„Това е проект, по който работим от 2007 година и който постоянно надграждаме. Събрахме осем от топ хирурзите в Америка и младите лекари оперираха пред тях. Получи се много добре, в реално време се видяха много неща. Това беше от много голяма полза за нашите студенти”, каза той.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.