БНТ пуска най-хубавите филми със Стефан Данаилов и Невена Коканова в киномаратон

https://crimesbg.com/regionalni/bnt-puska-nay-hubavite-filmi-sas-stefan-danailov-i-nevena-kokanova-v-kinomaraton/45135 Crimesbg.com
БНТ пуска най-хубавите филми със Стефан Данаилов и Невена Коканова в киномаратон
 

 


 

БНТ 2 ще покаже едни от най-хубавите филми с две от легендите на българското кино – Стефан Данаилов и Невена Коканова, този уикенд.

Съботата, 25 септември, е посветена на Стефан Данаилов. Стартът е в 8,55 ч, когато започва приключенският филм „Следите остават“. Това е лентата, с която големият актьор прави своя дебют в киното едва 14-годишен.

 

 

 

За детската аудитория БНТ 2 ще излъчи сериала „Битката за Бяла Сълзлийка“ (10,20 ч), а след това програмата продължава с филмите „След края на света“ (12,30 ч), „Князът“ (14,20 ч), „Нона“ (16 ч), комедията „Дами канят“ (17,25 ч), „Морето“ (18,55 ч), „Търновската царица“ (20 ч.)

Филмът „Искам Америка“, в който актьорът си партнира с незабравимата Невена Коканова, започва в 21,35 ч. Това е и своеобразна препратка към неделния филмов маратон, в който зрителите ще си припомнят едни от най-емблематичните роли на „първата дама на българското кино“.

Още от сутринта започват детските филми с „Деца играят вън“ (9,05 ч) и „Тигърчето“ (10,35 ч).

Срещата с Невена Коканова продължава веднага след обедните новини с класиките „Крадецът на праскови“ (12,30 ч), „Тютюн“ (13,50 ч), комедията „Бъди щастлива, Ани“ (16,15 ч), „Спомен за близначката“ (17,35 ч), „Отклонение“ (20 ч). Финалът е с „Момчето си отива“ от 21,15 .

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.