Британска рок група ядосана на торите, използвали нейна песен на конгреса си

https://crimesbg.com/regionalni/britanska-rok-grupa-yadosana-na-torite-izpolzvali-neyna-pesen-na-kongresa-si/46560 Crimesbg.com
Британска рок група ядосана на торите, използвали нейна песен на конгреса си
 

 


 

Британската рок група Friendly Fires се разгневи на Консервативната партия, че е използвала нейна песен преди речта на лидера на партията и премиер на страната Борис Джонсън на конгреса на торите в Манчестър, съобщава БНР.

В изявление на групата се казва, че ще направи всичко каквото трябва нейната песен „Blue Cassette“, на чийто фон влезе Борис Джонсън, за да поизнесе заключителната си реч на конгреса, да не бъде използвана повече от торите.

 

 

 

Friendly Fires разпространи незабавно след случилото се остра декларация, в която се казва, че не е доволна името й да се свързва с консерваторите или Борис Джонсън, наричайки ги с доста нецензурна дума.

Групата посочва, че никой не е искал разрешението й и ако Борис Джонсън е искал да приповдигне духа си, излизайки на сцената, е трябвало да пусне запис от място, където се раздава храна за бедни и бездомни.

 /* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.