Евродепутатът Петър Витанов ще се срещне с българите в Босилеград

https://crimesbg.com/regionalni/evrodeputatat-petar-vitanov-shte-se-sreshtne-s-balgarite-v-bosilegrad/46611 Crimesbg.com
Евродепутатът Петър Витанов ще се срещне с българите в Босилеград
 

 


 

Евродепутатът Петър Витанов ще се срещне с българите в Босилеград следващата седмица. Срещата ще се проведе на 13 октомври (сряда) от 14.00 часа в пресклуба на БТА и ще бъде дадена пресконференция, предаде агенцията.

Като член на Европейския парламент, г-н Петър Витанов – ръководител на Делегацията на българските социалисти в ЕП, стартира поредица от срещи с представители на българската общност в чужбина. Целта е, от една страна – запознаване с нуждите на сънародниците ни зад граница, а от друга – представяне и дискусия по основни инициативи и приоритети от европейския дневен ред.

 

 

 

След почти двугодишно прекъсване и липса на подобни мероприятия поради трудностите и ограниченията около ковид пандемията, предстоящата среща и пресконференция на евродепутата Петър Витанов ще даде възможност на жителите на Босилеград да отправят своите въпроси и да поискат съдействие за решаването на евентуалните трудности и предизвикателства пред които се изправят.

 /* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.