Кейт Мидълтън засенчи Джеймс Бонд на премиерата на последния филм с агент 007

https://crimesbg.com/regionalni/keyt-midaltan-zasenchi-dzheyms-bond-na-premierata-na-posledniya-film-s-agent-007/46189 Crimesbg.com
Кейт Мидълтън засенчи Джеймс Бонд на премиерата на последния филм с агент 007
 

 


 

Кейт Мидълтън е най-стилното момиче на Джеймс Бонд и това ли е най-новото момиче на агент 007, бяха сред коментарите след премиерата на “Смъртта може да почака” – последния филм с най-известния британски шпионин.

Филмът излиза най-накрая на голям екран, след като това беше отлагано няколко пъти заради пандемията. Световната му премиера бе в най-известната концертна зала в Лондон – “Роял Албърт хол”. Но вместо цялото внимание на червения килим да е върху Даниел Крейг – актьора, който за последно влезе в кожата на Джеймс Бонд, никой не можеше да откъсне очи от херцогинята на Кеймбридж.

 

 

 

Мидълтън пристигна на червения килим със съпруга си – принц Уилям, с престолонаследника принц Чарлс и неговата съпруга Камила. Всички, облечени изключително елегантно, но безспорно най-големите овации бяха за Кейт.

Тя бе избрала изумителна дълга до земята златиста рокля от тюл с десетки пайети, мъниста и кристали, прибрана в кръста. Моделът е на британската дизайнерка Джени Пакам и се продава за 2800 паунда.

Косата на Кейт бе прибрана в нежен кок, а позлатените ѝ обеци бяха най-естественото допълнение към впечатляващата визия на херцогинята.
 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.