Кирил Петков: Браво за смелостта, ми каза Радев за ББР, той е нашият президент (Обновява се)

https://crimesbg.com/regionalni/kiril-petkov-bravo-za-smelostta-mi-kaza-radev-za-bbr-toy-e-nashiyat-prezident-obnovyava-se/45709 Crimesbg.com
Кирил Петков: Браво за смелостта, ми каза Радев за ББР, той е нашият президент (Обновява се)
 

 


 

„Румен Радев е нашият президент за тези избори. Най-големият ни аргумент е, че той ни даде свободата за 4 месеца да правим нещата, които вярвахме, че бяха правилни и нито веднъж не ни вдигна телефона, за да каже: „Не го правете това“ или „Този човек трябва да се наеме“. Мисля, че Асен Василев бе единственият финансов министър в последно време, който сам избра кой да бъде новият шеф на НАП. Затова и постигнахме тези резултати за 4 месеца. Никога никой не се обади да ни каже – „по-бавно, там има скрити интереси. Когато атакувах ББР, като видях, че толкова милиарди бяха източени, единственото, което получих от него е „Браво за смелостта“ – това беше обаждането му“. 

Това каза бившият служебен икономически министър и лидер на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви. И допълни, че Радев ги е попитал дали всичко е наред с фирмите на шефа на НАП Спецов. „Първо отговорихме, че вярваме, че този човек е почтен. И когато Асен Василев внесе всичките документи в прокуратурата, която, както можете да си представите не е най-приятелски настроена в този момент, това бе повече от достатъчно за него, за да разбере, че явно атаката срещу г-н Спецов е само с една причина – той направи проверки на места, които никой не беше проверявал. И сега ще видите след 2-3 седмици атаката пак ще дойде, защото ревизиите започват да излизат. Когато хора ще трябва да плащат неплатените си данъци, и то за милиони, ще чуете пак за неговото минало и всякакви други клевети“, каза Петков.

 

 

 

„Надявам се Конституционният съд да реши и на 21 април, когато направих своето волеизявление, когато предадох всичките си документи, включително и паспорт към канадските власти, че това е датата, на която аз като българин съм само с едно гражданство. Дано с моя казус се решат случаите на всички българи с двойно гражданство, които са решили да се откажат от всички привилегии, които то носи – пенсия в Канада, както е в моя случай примерно“ каза още той.

Очаквайте подробности.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.