Клубът по акробатика „Локомотив Русе“ се включи активно в Европейската седмица на спорта

https://crimesbg.com/regionalni/klubat-po-akrobatika-lokomotiv-ruse-se-vklyuchi-aktivno-v-evropeyskata-sedmica-na-sporta/45463 Crimesbg.com
Клубът по акробатика „Локомотив Русе“ се включи активно в Европейската седмица на спорта
 

 


 

Две поредни съботи възпитаниците на спортния клуб по акробатика „Локомотив Русе“ взеха участие Европейската седмица на спорта.

 

 

 

В първата събота бе проведен ден на отворените врати, където деца, незанимаващи се със спорт, успяха да посетят залата по спортна акробатика на клуба. Треньорите проведоха импровизирана тренировка, за да запознаят малките ентусиасти със спорта. В нея се включиха около 30 деца.

Вчера се проведе и приятелска среща между децата от спортните клубове „Локомотив Русе“ и „Акро старс Варна“. В нея се включиха 36 деца на възраст от 6 до 12 г., които показаха грация и майсторство. Всички получиха медали за участието си, които им бяха връчени от заместник-кмета на Община Русе Димитър Недев. „Благодаря на родителите и на треньорите за волята да възпитат у децата си търпение, постоянство и борбеност – все умения, които ще са им необходими в живота“, каза заместник кметът.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.