Кметът на Велико Търново Даниел Панов: Служебното правителство бави процедури. ГЕРБ знае името на кандидат-президента си

https://crimesbg.com/regionalni/kmetat-na-veliko-tarnovo-daniel-panov-sluzhebnoto-pravitelstvo-bavi-proceduri-gerb-znae-imeto-na-kandidat-prezidenta-si/45370 Crimesbg.com
Кметът на Велико Търново Даниел Панов: Служебното правителство бави процедури. ГЕРБ знае името на кандидат-президента си
 

 


 

Председателят на Националното сдружение на общините и кмет на Велико Търново Даниел Панов обяви пред Би Ти Ви, че служебното правителство на Румен Радев и по-конкретно някои от министерствата забавят съгласувателни процедури.

„Работните ни отношения със служебното правителство са абсолютно нормални.

 

 

 

Работим със служебното правителство, както работихме и с предишните кабинети. Директно се свързваме със служебния премиер, когато има срокове и процедури, които се бавят. Имаме нормални служебни отношения с изключение на забавяния на някои съгласувателни процедури, без да конкретизирам в кои области и в кои министерства“, заяви Даниел Панов.

Като областен координатор на ГЕРБ той коментира и темата за кандидат президента на партията. По думите му партията вече знае коя ще бъде издигнатата двойка.

„Партия ГЕРБ знае кандидата за президент в момента. Очакваме той да бъде официално обявен Смятам, че ще бъде обявен правилният кандидат. Трябва да имаме търпение“, каза още градоначалникът на Велико Търново.

На въпрос дали е възможно той да бъде кандидат-президентът на ГЕРБ, Панов обяви: Имам достатъчно ангажименти в момента не само като кмет, но и като председател на Националното сдружение на общините, които съм обещал на гражданите на Велико Търново да изпълня до края на мандат.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.