Министър Георги Панайотов и адмирал Емил Ефтимов участваха в отбелязването на Независимостта

https://crimesbg.com/regionalni/ministar-georgi-panayotov-i-admiral-emil-eftimov-uchastvaha-v-otbelyazvaneto-na-nezavisimostta/44671 Crimesbg.com
Министър Георги Панайотов и адмирал Емил Ефтимов участваха в отбелязването на Независимостта
 

 


 

Министърът на отбраната Георги Панайотов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов участваха в тържественото отбелязване на 113-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново. Това съобщи пресцентърът на военното министерство.

Във военния ритуал за издигане на националното знаме на България и във всички прояви за Деня на Независимостта в града са участвали курсанти от Националния военен университет /НВУ/ „Васил Левски“.

 

 

 

Министър Георги Панайотов, адмирал Емил Ефтимов и началникът на НВУ бригаден генерал Иван Маламов са се включили в традиционното шествие от Архитектурно-музейния резерват „Царевец“ до паметника „Майка България“ в старопрестолната столица и са поднесли цветя в знак на признателност към загиналите във войните за освобождение и национално обединение.

В честванията за 113-ата годишнина от провъзгласяването на Независимостта на България в цялата страна са участвали представителни формирования на Българската армия.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.