Накъде с децата 1-3 октомври

https://crimesbg.com/regionalni/nakade-s-decata-1-3-oktomvri/46420 Crimesbg.com
Накъде с децата 1-3 октомври
 

 


 

1 – 2 окт, 10-16,30 ч, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 123

Рисуване за деца

 

 

 

Курс по рисуване на тема „Златна буква“ за деца от 5 до 12 години. Всички участници ще нарисуват буквата, с която започва тяхното име. Ще разберат повече за самите букви, какво е шрифт и сериф. След това ще се работи с шаблони и със златна боя. На курса се учи още какво е композиция, светлосянка, цвят, жанр, контраст, гама и др.

Местата се запазват онлайн.

 
Накъде с децата 1-3 октомври

2 окт, 10-14 ч, Южен парк

Европейски дни на птиците

 

Мястото, където ще се отбележат Европейските дни на птиците 2021, е е статуята на синигера в парка. В периода от 10 до 14 ч се организират обиколки с водач орнитолог, който ще разкаже за многообразието от видове в района, за чудото на миграцията и ще представи много интересни факти. За децата са приготвени специални обиколки с бинокли в търсене на най-интересните пернати обитатели на парка.

Регистрация се прави онлайн.

 

2 окт, 11-12,25 ч, Учебен куклен театър

„Снежната кралица“

 

Театралният спектакъл е изпълнен с много чувство, хумор, динамика, въображение, лиризъм и прекрасна музика. На сцената оживяват странни, смешни, малко тъжни, но безкрайно любопитни герои, родени от любовта между няколко изкуства – литература, театър и музика. Посланието, което отправя представлението, е „Злото, което смразява човешките души е победимо, но затова са нужни обединените усилия на всички добри хора“.

Билети се продават на касата на театъра и онлайн.

 

3 окт, 11-12 ч, Софийска филхармония – зала „България“

„Дива симфония“

 

„Моята надежда за „Дива симфония“ е да предоставя забавна, свежа възможност за семейства, родители, деца и хора от всички възрасти да се свържат отново с магическото преживяване на класическата музика, както в концертната зала, така и в дома“, са думите на Дан Браун. В програмата на Фортисимо Фамилия ще бъде част струнен оркестър Drop Down Community, чиято цел е да закрепи моста между младата публика и класическата сцена.

Билетите се продават на касата и онлайн.

 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.